– Basert på forhåndssalg og erfaring fra tidligere, vil jeg anslå at det kommer om lag 3.000 til innspillingen i kveld. Det er færre enn forrige gang, men samtidig veldig mye folk, sier Ole Evenrud som er med og arrangerer Allsang på Grensen.

To neste selger godt

Han er ikke bekymret for oppmøtet:

– På ingen måte. Vi har allerede solgt flere billetter til de to neste allsanginnspillingene enn vi har solgt til dagens forestilling, så det kommer til å bli bra, sier Ole Evenrud som fortsetter:

– Og så må man huske på at 3.000 mennesker er mye folk, sier Ole Evenrud som gleder seg over at det ser ut til å bli pangvær under innspillingen onsdag kveld. Det kan føre til et bra oppmøte av folk som kjøper billett der og da.

 

– Merker konkurranse

Ole Evenrud mener det er merkbart at det skjer mer og mer i Norge i sommermåneden juli.

– Vi har større konkurranse om publikum enn vi hadde for noen år siden. Likevel ligger vi an til like stor oppslutning som i 2015-sesongen, og det er veldig bra. Fjoråret var eksepsjonelt, da Marcus & Martinus trakk 6.000 publikummere alene, sier Ole Evenrud.

 

Artistene denne uka

Gjesteprogramleder i kveld sammen med Katrine Moholt er tidligere Farmen-vinner Eilev Bjerkerud. Øvrige artister i kveld er Odd Nordstoga, Modern Talking, Lisa Ekdahl, Skei og PT og Øivind Elgenes.

– Det er artister for folk i alle aldre, så det kan bli en flott kveld og et veldig fint TV-program. Vi er for øvrig veldig godt fornøyde med seertallet for forrige program, da 38 prosent av seerne så på Allsang på Grensen, sier Ole Evenrud.