Ung mann alvorlig skadet etter ulykke

En ung mann ble kritisk skadet i en trafikkulykke på Sarpsborgveien i Råde natt til 1. januar. Bilen havnet utenfor veien og endt ute på et jorde etter en ferd på rundt 150 meter.

En ung mann ble kritisk skadet i en trafikkulykke på Sarpsborgveien i Råde natt til 1. januar. Bilen havnet utenfor veien og endt ute på et jorde etter en ferd på rundt 150 meter. Foto:

En mannlig bilfører i slutten av tenårene er alvorlig skadet etter en ulykke natt til onsdag.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Ulykken fant sted på Sarpsborgveien i Råde, mellom Råde kirke og Åsgårdkrysset.

En bil hadde kjørt av veien på stedet.

Kritisk skadet

Alle nødetatene rykket 03.35 ut til stedet, hvor de fant sjåføren om bord i bilen.¨

– Det er en singelulykke med én person i bilen. Det er en ung mann som framstår som kritisk skadet, forteller innsatsleder Sindre Dahlstrøm til SA på stedet natt til onsdag.

Mannen er overtatt av helsevesenet, som har tatt ham med til sykehuset Kalnes for behandling. Ved 08.30-tiden blir mannens tilstand fortsatt betegnet som kritisk, opplyses det fra politiets operasjonsledelse.

Ukjent årsak

Ifølge politiet var det ikke glatt på stedet da ulykken fant sted.

– Årsaksforholdet kjenner jeg ikke til akkurat nå. Det framstår som om bilen har kommet fra Råde med retning Sarpsborg, og har endt opp i den posisjonen den har nå, sier Dahlstrøm.

Til VG uttaler imidertid operasjonsleder Terje Marstad at bilen bærer preg av å ha rullet flere ganger.

Statens uhellskommisjon for veitrafikk vil undersøke stedet.

– De vil undersøke stedet sammen med politiets teknikere, slik at vi kanskje kan finne årsaksforholdet.

Innsatsleder for politiet, Sindre Dahlstrøm, berømmer melder for måten de reagerte på da de ble vitne til den voldsomme ulykken natt til onsdag.

Innsatsleder for politiet, Sindre Dahlstrøm, berømmer melder for måten de reagerte på da de ble vitne til den voldsomme ulykken natt til onsdag. Foto:

Berømmer medtrafikanter

Det var andre trafikanter som meldte ifra til politiet om ulykken.

– Melder hadde fått med seg deler av ulykken i bakspeilet. De tok seg deretter ut til bilen og fikk startet førstehjelp på en forbilledlig måte, avslutter Dahlstrøm.

De pårørende er varslet om hendelsen.


Artikkeltags