Beboere ble evakuert etter melding om brann

Personer fra seks leiligheter måtte evakueres etter melding om brann i en bolig på Borgenhaugen i Sarpsborg natt til onsdag.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Ved 02.00-tiden natt til onsdag rykket politiet ut på meldinger om en brann i et leilighetskompleks i Johan Paulsens vei på Borgenhaugen. Det var politiet som meldte ifra om hendelsen, og ble selv varslet av brannvesenet sju minutter tidligere.

Det var ingen synlige flammer da politiet ankom stedet, men det veltet røyk ut fra den ene leiligheten. Det meldte politiet på Twitter.

– Det hadde brent i en av leilighetene. Det er seks leiligheter med ni beboere i huset, og alle ble raskt gjort rede for, sier operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt til NTB.

Det er seks leiligheter på adressen. Alle beboere ble raskt gjort rede for. En mann i 30 årene som bodde i leiligheten hvor brannen startet, ble sjekket av helse.

Etter at brannvesenet hadde gjort sitt, kunne samtlige beboere med unntak av dem det hadde brent hos, gå tilbake til leilighetene sine. Ingen personer ble skadd i forbindelse med brannen.

– Det er for tidlig å si noe om brannårsak, opplyste politiet onsdag morgen.

Artikkeltags