Gå til sidens hovedinnhold

Nye restriksjoner for HTH: – Kun 50 tilskuere mot Arendal!

Bare 50 personer får se Halden Topphåndballs hjemmekamp mot serietoer ØIF Arendal kommende søndag.

– Vi må bare følge restriksjoner og regler som kommer fra sentralt hold. Siden det ikke er fastmonterte seter, men benkerader, i Remmenhallen, får vi kun ha 50 tilskuere, sier HTHs daglige leder Marita Rognøy.

Restriksjonene om maks 50 tilskuere vil gjelde for hjemmekampene mot ØIF Arendal (22/11) og Fjellhammer (6/12), samt den koronautsatte kampen mot Drammen (9/12). Trolig også mot Kolstad 19. desember.

– Økonomisk gjør dette ting enda vanskeligere for oss. Det er snart ikke grunnlag for drift, men vi får igjen håpe at vi kan få en del tapte inntekter kompensert og tilbakebetalt gjennom myndighetenes krisepakker, sier Rognøy.

– Hvilke 50 får se kampen?

– Godt spørsmål. Med 50 tilskuere er det lite økonomi å hente, så vi føler det er naturlig å henvende oss til våre sponsorer først. Så får vi se om det kan bli noen få billetter igjen for åpent salg, svarer hun.

Rent sportslig blir det også en tøff kamp. Halden ligger på 10. plass med seks poeng, mens ØIF Arendal kun har tapt én av sine elleve kamper så langt – og ligger på andreplass i eliteserien med 18 poeng.

Kampen spilles i Remmenhallen søndag klokka 17.00.

Du ser kampen live på HATV.

Kommentarer til denne saken