Gå til sidens hovedinnhold

Tett festivalsommer for Halden-bandet De Marvells

Artikkelen er over 4 år gammel

Fo et år siden var kvartetten De Marvells ukjent utenfor Rockehuset i byen. Nå har bandet to utgivelser bak seg og er på stadig stigende kurs i rock-Norge.

De Marvells frontes av oslo-sangerinnen Christine Marvell Engebretsen og teller haldenserne Markus Berntzen på gitar, Eimund Nygård Aadahl på trommer og Andreas Buckholm på bass.

Festivalsommer

Nå kan Buckholm fortelle HA at bandet er på vei inn i en hektisk festivalsommer.

–Det starter neste fredag, da vi spiller Gramos Underwood-scene på Norwegian Wood-festivalen i Frognerparken i Oslo.

Årets festival, der Tons of Rock-promotor Svein Bjørge nå er ny sjef, skilter med utelukkende norske artister på plakaten. Toppet av Susanne Sundfør, deLillos og Raga Rockers.

–Vi ble «oppdaget» av en av dem som styrer med Underwood-scenen da vi spilte en festival i Sarpsborg for en stund siden. Det fortsetter med en festival i Mandal 7 juli, der vi faktisk skal headline!, på vei til «Måkeskrik» i Kristiansand 8. juli. Der spiller vi sammen med bl.a. Aiming for Enrike og Honningbarna. Deretter er vi booket til Klubb-øya, som hører sammen med Øyafestivalen i Oslo (august) og runder av på Psstereo-festivalen i Trondheim.

Går i studio

Tidligere i våres slapp De Marvells en ny firespors EP.

–Vi har ytterligere to nye sanger på repertoaret nå, og vi regner med å gå i studio i høst, når festivalene er over, for å spille inn en singel, eller for å starte arbeidet med vår første fullengder.

Kommentarer til denne saken