Gå til sidens hovedinnhold

Larvik gir ikke noe gratis til Halden

Artikkelen er over 6 år gammel

Cupfesten i Spektrum 30. desember blir et soleklart karrierehøydepunkt for HKH-jentene. Det samme kan ikke sies om Ole Gustav Gjekstads spillere.

10 dager igjen til cupfinalen


– For noen få av spillerne mine blir dette deres første cupfinale. Men de fleste har spilt slike kamper i mange år, sier Ole Gustav Gjekstad.

Storfavoritter

Larviks avtroppende trener er klar over at laget hans er soleklare favoritter før cupfinalen.
– Hvis Larvik møter HKH i 100 cupfinaler, hvor mange vinner HKH?
– Styrkeforholdet tilsier nok at det ikke er spesielt mange, sånn er det. Men kampen skal spilles, og vi er veldig opptatt av at vi må prestere i hver eneste kamp, sier Gjekstad, vel vitende om at å spille mot Larvik er spesielt for alle lag de møter.
– Det er ikke noe nytt for oss at motstanderne våre mobiliserer. Vi skal fokusere på oss selv, men det er klart vi skal analysere Halden skikkelig før finalen, sier Gjekstad.

Imponert av HKH

Han er full av lovord om nykommer HK Halden.
– Jeg er veldig imponert over måten de har spilt seg fram til cupfinalen på. Det er gøy med nye lag i toppen, sier Larviktreneren som med glede hører om billettsalget i Halden til finalen.
– Utrolig gøy at haldenserne stiller opp og reiser inn. Sånn var det for oss for 10–12 år siden også, men Larvik-folk har nok blitt for blaserte etter hvert. Vi kan nok ikke regne med å vinne kampen på tribunen i hvert fall. Men for norsk håndball er det viktig at finalen i Spektrum blir godt besøkt og en suksess.

Trener hardt

Med seks spillere av gårde i EM følger Gjekstad spent med på kampene i Ungarn.
– Det å komme hjem fra et mesterskap kan slå ut på flere måter. I romjula vil vi uansett trene hardt, for det er Champions League-kampene i januar og februar som har førsteprioritet for oss, sier han.
– Så det er en gjeng slitne og mette jenter som møter HKH i Spektrum?
– Hehe. Vi skal nok klare å bite fra oss. Halden skal ikke få noe gratis av oss i det hele tatt. Vi samler ikke på andreplasser, avslutter Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad.

Kommentarer til denne saken