Gå til sidens hovedinnhold

Når alt stopper opp

REPLIKK

Den tidligere ordføreren fra Høyre mener at det nærmest skjedde et epokeskifte i byen vår etter valgnatten for to år siden. Partiet Høyre vant valget, mistet makta, og gikk i opposisjon fra dag en. En epoke var over.

Denne dyptgripende og gjennomgående forandringen uten partiet Høyre ved roret, har altså ført til at «alt stoppet opp etter valget i 2019». Den tidligere ordføreren mener i tillegg at byen er preget av handlingslammelse, stagnasjon og er lite framtidsrettet.

Vel, partiet Høyre ønsker trolig at kommunen setter fart på utviklingen av byen vår. Da er det litt rart at partiet Høyre siden 2019 har vært både skeptiske og motstandere av kommunal satsing innen helse, undervisning og kultur.

Den tidligere ordføreren brukte mange år på å framsnakke byen vår. Nå virker det som om samme person bruker tiden sin på å snakke ned byen vår. En kan undres over hvem som har lyst å flytte til en by hvor alt har stoppet opp, en by som er preget av handlingslammelse og stagnasjon, og samtidig ikke er framtidsrettet?

Kommentarer til denne saken