Her samarbeides det med lag og foreninger. Halden kommune har fått nærmere 3,3 millioner kroner av Udir til denne sommerskolen.

9. juni

Fra onsdag 9. juni klokka ni kan barna eller deres foresatte melde de på aktivitetene ved å klikke på barnets alderstrinn i oversikten til kommunens hjemmeside. Sommerskolen 2021 er for dette skoleårets 3. til 10. klassinger.

Det er prinsippet "først til mølla" som gjelder.

Etter du har sendt din påmelding mottar du en kvittering på e-post. I denne e-posten kan du også melde deg av. Dersom du ikke møter opp den første dagen uten å gi beskjed, vil du automatisk miste plassen din resten av uka du er påmeldt, og plassen går videre til noen som er på venteliste.

For spørsmål til sommerskolen, send en e-post til sommerskole@halden.kommune.no

Du melder på barnet i det trinnet der barnet gikk på skole i skoleåret 2020/2021. Hvis du har en fjerdeklassing som begynner i 5. klasse høsten 2021, skal eleven fortsatt meldes på i aktivitetene for 3. - 4. trinn, som er trinnet eleven tilhørte i inneværende skoleår.

3. - 4.trinn:

Teater i naturen (uke 25 og 31)

Arrangør: Veslefrikk Teaterverksted

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 10 per uke Sted: Fredriksten Festning, Generalveien 9, 1769 HaldenOppmøte: 09.00, og varer til 15.00 hver dag. Informasjon om kurset:

Er du interessert i å lære mer om teater, film og fotografering? Bli med inn i teaterets magiske verden, der nesten alt er lov! Gjennom kurset utfordrer vi både fantasien og lattermusklene! Vi skaper vennskap, trygghet og mestringsfølelse.

Ingen krav til ferdigheter eller medlemskap. Hovedbase på Fredriksten festning. Dyktige og kjempehyggelige instruktører formiddagsmåltid, frukt, is og drikke er inkludert. Vi setter sammen en teaterforestilling som spilles utendørs som vandreteater i naturen.

Spretten og glad! (Uke 25, 26, 31 og 32)

Arrangør: Halden Idrettsråd og noen av deres medlemsklubberKlikk for stort bildeAntall plasser: 20 per uke

Sted: Ulike steder hver dag, Klatring på Grensen fredag. Oppmøte: Tilsyn fra 09.00 til 14.00, men aktivitetene varer fra 09.30 til 13.30. Ulike steder i Halden. Mer informasjon ved å klikke på lenken rett under: Klikk her for å åpne .pdf som viser alle tilbudene per dag (PDF, 137 kB)

Er du glad i å bevege på deg? Vil du treffe andre som er glad i idrett? Da er dette en uke for deg. I løpet av uken vil du møte åtte ulike klubber og lag. Dyktige instruktører tar deg med på spennende aktiviteter rundt om på ulike steder i byen. Det blir lek og moro sammen med elever fra alle byens skoler. Her kan du blant annet padle, bryte, spille tennis, svømme og spille fotball. Fredagen tar vi i Klatreparken!

Hest er best! (Uke 32)

Arrangør: Hov RideskoleKlikk for stort bildeAntall plasser: 20Sted: Hov Rideskole, Hovsveien 103, 1769 HaldenOppmøte: 09.00 - 15.00 hver dag. Informasjon om kurset:

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med hester og hestestell? Bli med på rideskole og prøv ut ridning på bane og turridning på Hov rideskole. Du skal også bli med på håndtering av hest fra bakken med hinderløype, voltige og gymkhana med mer. Dette blir en spennende uke med stalljobbing, gammelnordiske kampleker, natursti og høydehopp med kjepphester!

Alt sikkerhetsutstyr kan lånes på rideskolen.

Hva du gjør på ridetimene vil være tilpasset ditt nivå.

Lunsj blir servert ute, men ved dårlig vær trekker vi inn på låven!

Kampsport, turn og akrobatikk (Uke 25, 26, 31 og 32)

Arrangør: Halden Kampsportsenter

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 20 per uke

Sted: Jernbanegata 4, 1767 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 hver dag alle uker.

Informasjon om kurset:

Bli med på et spennende treningstilbud med kamsport, hinderløyper og konkurranser! Her skal du, sammen med dyktige instruktører, få prøve ut nunchaku, lekesverd og drive med akrobatikk og turn Du skal også på Fredriksten festning for å prøve ut noe av det du har lært i løpet av uka.

Gøy på landet! (Uke 25, 26, 31 og 32)

Arrangør: Kamperhaug gård

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 21 per uke

Sted: Rokkeveien 531, 1763 Halden

Oppmøte: 09.30 - 14.30 hver dag i alle ukene.

Informasjon om kurset:

Bli med på en uke på bondegård og å bli kjent med hester, hunder, ullgriser og kattene på gården, Her skal vi fiske, padle kano, gå natursti, ri på hest, kjøre med hest og vogn, stelle, kose å gå tur med hunder og bli kjent med grisungene. Du skal snekre fuglekasse, bygge gapahuk og ta bilder. Dette blir en sommeruke du sent vil glemme!

Elevene møter opp på gården med utetøy som tåler å bli skittent. Resten ordner vi. Husk evt regntøy og støvler. Elevene spiser lunsj på gården. Dette blir virkelig gøy på landet!

Dansecamp (Uke 25 og 32)

Arrangør: Halden DanseskoleKlikk for stort bilde

Antall plasser: 30 per uke

Sted: Iddeveien 37, 1769 Halden

Oppmøte: 09.00 - 14.30 alle dager i begge ukene.

Informasjon om kurset:

16 profesjonelle dansere skal jobbe med å gi barn og unge i Halden et danseeventyr. Dansecamp legger opp til en uke stappfull med dans, både som treningsform, men også et kunstnerisk uttrykk. Vi ønsker å presentere barn og unge for alle ulike stilartene innenfor scenisk dans; klassisk ballett, jazz, moderne, hip-hop og breakdance. Det vil bli enkel servering av frukt og smoothie hver dag. Uken avsluttes med en dansecampforestilling hvor familie, venner og bekjente kan komme for å se forestillingen. Passer godt for både de med ingen og mye erfaring. Man trenger absolutt ikke å ha danset før!

Kultur, mat og moro (Uke 26)

Arrangør: Fargespill Østfold

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 15

Sted: Busterudgata 1, 1776 Halden

Oppmøte: 08.30 - 14.00 hver dag

Informasjon om kurset:

I kunst og forming skal barna gjennom uka jobbe med ulike aktiviteter: - Akvarellmaling/stilleben - Tegne selvportrett - Lage nydelige hånddukker av sokker og dopapir! - Male flotte fuglekasser - Lage drømmefanger og bekymringsdukker inspirert av urbefolkningen i Guatamala. Ukene vil også inneholde omvisning på Rød Herregård, kinofilm på Halden Kino og deltakelse på Barnas Sommerverksted i Busterudparken. Siste dagen i hver uke vil det arrangeres en kunstutstilling for foreldrene hvor alt som har blitt laget i kunst og forming gjennom uken vil vises frem.

Gøy med tromming, musikk og lek (Uke 25)

Arrangør: Halden Drum CorpsKlikk for stort bildeAntall plasser: 20

Sted: Gimle Skole, Blokkveien 41, 1785 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 alle dager.

Informasjon om kurset:

Dette er kurset for deg som liker musikk og rytmer. Her vil du få leke både ute og inne, lære deg hvordan man trikser med trommestikker, Du får også spille eksotiske rytmer på bøtter, spann og koster. Her skal det lages sketsjer, tulles og kanskje kommer det en ekte slange på besøk. Som avslutning på uken setter dere opp en minikonsert som de voksne kan komme å se på.

Kunst og håndverk og matte i skjønn forening! (Uke 31)

Arrangør: Halden Frivilligsentral

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 15

Sted: Violgata 14, 1776 Halden

Informasjon om kurset:

Er du interessert i å lære mer om å hekle, strikke, sy , lage smykker og matte? Da er dette kurset for deg! Du kan lage flotte ting sammen med engasjerte og dyktige instruktører Det blir bordtennis og ballspill i pausene og mye hyggelig samvær med andre som liker håndarbeid. Om du trenger det, kanskje du lærer deg gangetabellen i løpet av sommeren også Det serveres nydelig lunsj hver dag, laget av den internasjonelle kvinnegruppen. Bli med og skap både gjenstander og vennskap.

5. - 7. trinn:

Sosial gaming med Geeks E-sport (Uke 25 og 31)

Arrangør: Geeks E-sport

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 16 per uke

Sted: Gimle Skole, Blokkveien 41, 1785 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 alle dager i begge ukene.

Sosial gaming for deg som vil heve din digitale kompetanse. Her kan du konkurrere og game på ulike konsoller og lære deg å mestre spill og teknologi. Det blir kombinasjonsøvelser med spill og fysisk aktivitet. Det vil være fokus på hvorfor kosthold og trening er viktig for en esportutøver. Det skal være konkurranse på alle plattformer og selvfølgelig pokaler til vinnerne og deltagermedaljer til alle som er med!

Du vil være sammen med Thomas Gitlevaag som er en erfaren e-sportspiller med over fire års erfaring på europeisk toppnivåi sjangeren Battle Royal og Arena, first person shooters.

Ta med egen mat og drikke og tenk på at den bør være en idrettsutøver verdig!

Graffiti/Spraykunst (mandag - torsdag uke 26)

Arrangør: Dennis Karlsson

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 8

Sted: Kunstgården i Storgata

Oppmøte: 10.00 - 15.00 hver dag.

Et kreativt og spennende kurs hvor du kan lære deg forskjellige teknikker for å male med spray. Få din graffitikunst ned på et lerret og prøv Airbrush. Instruktør er Dennis Karlsson. Han vil lære deg om teori og teknikker du trenger for å få kunsten din til fremstå best mulig. Som avslutning på kurset skal du få male på veggen bak den gamle brannstasjonen. Dette blir et kurs hvor du lærer deg en kunstform få andre kan. Foreldre må gjerne komme å se hva du har fått til på avslutningsdagen.

Forskerspiren (Uke 25)

Arrangør: Inspiria

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 24

Sted: Inspiria Science Center. Det blir satt opp buss fra Halden.

Oppmøte: 08.15 på parkeringen ved Rødsberg Ungdomsskole. Det går buss derfra.

Bli med på en uke på Inspiria. Bli med inn i en spennende naturvitenskaplig verden! Sjekk ut programmering med microbit, 3D-printer, planetariet, dinosaurer, koderom, VR-briller, sykkelparken og få en hel dag på feltkurs i fjæra!

Det vil bli servert lunsj hver dag.

Hest er best (Uke 31)

Arrangør: Hov Rideskole

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 20

Sted: Hov Rideskole, Hovsveien 103, 1769 Halden

Oppmøte/varighet: 09.00 - 15.00 hver dag.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med hester og hestestell? Bli med på rideskole og prøv ut ridning på bane og turridning på Hov rideskole. Du skal også bli med på håndtering av hest fra bakken med hinderløype, voltige og gymkhana og mer! Dette blir en spennende uke med stalljobbing, gammelnordiske kampleker, natursti og høydehopp med kjepphester!

Alt sikkerhetsutstyr kan lånes på rideskolen.

Hva du gjør på ridetimene vil være tilpasset ditt nivå.

Lunsj blir servert ute, men ved dårlig vær trekker vi inn på låven!

Sommerskriv (Uke 28 og 29)

Arrangør: Halden FrivilligsentralKlikk for stort bilde Antall plasser: 15 per uke

Sted: Violgata 14, 1776 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 hver dag

Vil du gjøre om tanker til ord, lage fortellinger og illustrere/lage bilder til historiene dine? Da bør du melde deg på her! Det blir artige pauser med bordtennis, ballspill og hyggelig samvær! Brekke er en norsk forfatter som kan inspirere deg og lære deg mye om hvordan du får tankene dine omformet til ord! Det vil bli servert lunsj hver dag

Kunst og håndverk og matte i skjønn forening! (Uke 31)

Arrangør: Halden Frivilligsentral

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 15

Sted: Violgata 14, 1776 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 hver dag

Er du interessert i lære mer om å hekle, strikke, sy , lage smykker og matte? Da er dette kurset for deg! Du kan lage flotte ting sammen med engasjerte og dyktige instruktører Det blir bordtennis og ballspill i pausene og mye hyggelig samvær med andre som liker håndarbeid. Om du trenger det, kanskje du lærer deg gangetabellen i løpet av sommeren også Det serveres nydelig lunsj hver dag, laget av den internasjonelle kvinnegruppen. Bli med og skap både gjenstander og vennskap.

Spretten og glad! (Uke 25, 26, 31 og 32)

Arrangør: Halden Idrettsråd og noen av deres medlemsklubberKlikk for stort bildeAntall plasser: 20 per uke

Sted: Ulike steder hver dag, Klatring på Grensen fredag.

Oppmøte: Tilsyn fra 09.00 til 14.00, men aktivitetene varer fra 09.30 til 13.30. Ulike steder i Halden.

Mer informasjon ved å klikke på lenken rett under: Klikk her for å åpne .pdf som viser alle tilbudene per dag (PDF, 137 kB)

Er du glad i å bevege på deg? Vil du treffe andre som er glad i idrett? Da er dette en uke for deg. I løpet av uken vil du møte åtte ulike klubber og lag. Dyktige instruktører tar deg med på spennende aktiviteter rundt om på ulike steder i byen. Det blir lek og moro sammen med elever fra alle byens skoler. Her kan du blant annet padle, bryte, spille tennis, svømme og spille fotball. Fredagen tar vi i Klatreparken!

Dansecamp (Uke 25 og 32)

Arrangør: Halden DanseskoleKlikk for stort bilde

Antall plasser: 30 per uke

Sted: Iddeveien 37, 1769 Halden

Oppmøte: 09.00 - 14.30 alle dager i begge ukene.Informasjon om kurset:

16 profesjonelle dansere skal jobbe med å gi barn og unge i Halden et danseeventyr. Dansecamp legger opp til en uke stappfull med dans, både som treningsform, men også et kunstnerisk uttrykk. Vi ønsker å presentere barn og unge for alle ulike stilartene innenfor scenisk dans; klassisk ballett, jazz, moderne, hip-hop og breakdance. Det vil bli enkel servering av frukt og smoothie hver dag. Uken avsluttes med en dansecampforestilling hvor familie, venner og bekjente kan komme for å se forestillingen. Passer godt for både de med ingen og mye erfaring. Man trenger absolutt ikke å ha danset før!

Kultur, mat og moro (Uke 31)

Arrangør: Fargespill Østfold

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 15

Sted: Busterudgata 1, 1776 Halden

Oppmøte: 08.30 - 14.00

Informasjon om kurset:

I kunst og forming skal barna gjennom uka jobbe med ulike aktiviteter: - Akvarellmaling/stilleben - Tegne selvportrett - Lage nydelige hånddukker av sokker og dopapir! - Male flotte fuglekasser - Lage drømmefanger og bekymringsdukker inspirert av urbefolkningen i Guatamala. Vi skal også lage mye god mat! Ukene vil også inneholde omvisning på Rød Herregård, kinofilm på Halden Kino og deltakelse på Barnas Sommerverksted i Busterudparken. Siste dagen i hver uke vil det arrangeres en kunstutstilling for foreldrene hvor alt som har blitt laget i kunst og forming gjennom uken vil vises frem.

Kampsport, turn og akrobatikk (Uke 25, 26, 31 og 32)

Arrangør: Halden Kampsportsenter

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 20 per uke

Sted: Jernbanegata 4, 1767 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 hver dag.

Informasjon om kurset:

Bli med på et spennende treningstilbud med kamsport, hinderløyper og konkurranser! Her skal du, sammen med dyktige instruktører, få prøve ut nunchaku, lekesverd og drive med akrobatikk og turn Du skal også på Fredriksten festning for å prøve ut noe av det du har lært i løpet av uka. Det blir deilig lunsjservering hver dag.

Rytmer, humor, slanger og teater (Uke 26)

Arrangør: Halden Drum CorpsKlikk for stort bildeAntall plasser: 20 per uke

Sted: Gimle Skole, Blokkveien 41, 1785 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 alle dager.

Dette er kurset for deg som liker musikk og rytmer. Her vil du få leke både ute og inne, lære deg hvordan man trikser med trommestikker, Du får også spille eksotiske rytmer på bøtter, spann og koster. Her skal det lages sketsjer, tulles og kanskje kommer det en ekte slange på besøk. Som avslutning på uken setter dere opp en minikonsert som de voksne kan komme å se på.

Skapende skriving (Torsdag og fredag i uke 31)

Klikk for stort bilde

Arrangør: Kulturskolen

Antall plasser: 10

Sted: Tordenskjolds gate 8, 1776 Halden

Oppmøte: Torsdag 5. august og fredag 6. august.

Oppmøte 09.00. Varer til 15.00 begge dagene.

Bor det en liten skrivespire i deg? Er du kreativ og full av fantasi? Da bør du sjekke vårt kurs i skapende skriving! Her er det ikke rettskriving som er i fokus, men å utfolde og utvikle seg innen fortellerkunst og skapende skriving. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Teater, film og foto (Uke 26 og 32)

Arrangør: Veslefrikk Teaterverksted

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 20 per uke

Sted: Fredriksten Festning, Generalveien 9, 1769 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 hver dag i begge ukene.

Her er dere med helt fra ide til ferdig klippa film. Du lærer om manusutvikling, regi og skuespillerteknikk for film, Sammen med de andre på kurset utvikler dere et manus og gjennom uken lager dere en kortfilm. Du lærer å skape levende uttrykk gjennom lek og samarbeidsøvelser. Målet med uken er å bli troverdige og lekende historiefortellere, skuespillere og idemakere!

8. - 10. trinn

Sosial gaming med Geeks E-sport (Uke 26 og 32)

Arrangør: Geeks E-sport

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 16 per uke

Sted: Gimle Skole, Blokkveien 41, 1785 Halden

Oppmøte: 09.00 - 15.00 alle dager i begge ukene.

Sosial gaming for deg som vil heve din digitale kompetanse. Her kan du konkurrere og game på ulike konsoller og lære deg å mestre spill og teknologi. Det blir kombinasjonsøvelser med spill og fysisk aktivitet. Det vil være fokus på hvorfor kosthold og trening er viktig for en esportutøver. Det skal være konkurranse på alle plattformer og selvfølgelig pokaler til vinnerne og deltagermedaljer til alle som er med!

Du vil være sammen med Thomas Gitlevaag som er en erfaren esportspiller med over fire års erfaring på europeisk toppnivå i sjangeren Battle Royal og Arena, first person shooters.

Ta med egen mat og drikke og tenk på at den bør være en idrettsutøver verdig!

Selvforsvarskurs (Uke 25, 26, 31 og 32)

Arrangør: Halden Kampsportsenter

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 20

Sted: Jernbanegata 4, 1767 Halden

Oppmøte: 11.00 - 14.00 hver dag

Vil du bli trygg på din egen styrke og vite at du kan forsvare deg selv? Halden kampsportsenter har eget kurs for ungdom som vil lære selvforsvar.

Bli med på et spennende tilbud med kamsport, hinderløyper og konkurranser! Her skal du, sammen med dyktige instruktører, få prøve ut ulike kampsportvåpen og teknikker

Grafitti/Spraykunst (mandag - torsdag uke 26)

Arrangør: Dennis Karlsson

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 7

Sted: Kunstgården i gågata

Oppmøte: Varer fra 10.00 til 15.00 hver dag

Et kreativt og spennende kurs hvor du kan lære deg forskjellige teknikker for å male med spray. Få din graffitikunst ned på et lerret og prøv Airbrush. Instruktør er Dennis Karlsson. Han vil lære deg om teori og teknikker du trenger for å få kunsten din til fremstå best mulig. Som avslutning på kurset skal du få male på veggen bak den gamle brannstasjonen. Dette blir et kurs hvor du lærer deg en kunstform få andre kan. Foresatte må gjerne komme å se hva du har fått til på avslutningsdagen.

Det blir grilling av pølser og burgere til lunsj

Filmproduksjon (Uke 25 og 26)

Arrangør: Ungdomshuset Domino, Kulturskolen og Rockehuset

Klikk for stort bilde,

Antall plasser: 10

Sted: Øvre Bankegate 5, 1771 Halden

Oppmøte: 11.00 - 15.00 alle dager

Har du drømt om å produsere dine egne videoer? Er du glad i videoredigering, men ønsker å bli bedre? Vi har et flott samarbeid med Stang Mediaproduksjon, og kan tilby et knakende bra kurs i filmproduksjon! Her kan du lære forarbeid, utstyr/teknikk, filming, etterarbeid og klargjøring av produkt. Dette er et kurs over 5 dager, som skal dekke grunnleggende kunnskap rundt videoproduksjon.

Digital Musikkproduksjon

Arrangør: Ungdomshuset Domino, Kulturskolen, Rockehuset

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 10 plasser per kurs per dag

Sted: Kulturskolen

Oppmøte: 11.00 - 15.00 alle kursene. Datoer står i teksten under.

Drømmer du om å lage egen musikk? Her får du en innføring i digital musikkproduksjon. Etter endt kurs har du kanskje din helt egen låt. Kurset i tre deler:

Nybegynner:

Har du lyst til å lære grunnleggende om opptak i studio og musikkproduksjon? Da er dette kurset for deg! Vi tilbyr nybegynnerkurs 25. og 30. juni, hvor du kan lære grunnleggende opplæring i programvare og opptak. Ingen forkunnskaper eller utstyr behøves for å delta i dette kurset.

Beats:

Er du interessert i rytmisk musikk og produksjon av beats? Kanskje du har interesse for den digitale delen av musikkproduksjon? Da er dette kurset for deg! Vi tilbyr kurs 26. juni og 1. juli i digital musikkproduksjon med vekt på arbeid i programvaren. Man bør ha grunnleggende kunnskaper for å delta i dette kurset, og det er anbefalt å ta ett av våre nybegynnerkurs om du ikke har erfaring fra før.

Studio:

Synger du, spiller et instrument og lager kanskje til og med egne låter? Ønsker du å kunne ta spille inn musikken din eller lære å jobbe med opptak i studio? Da er dette kurset for deg! Vi har kurs 29. juni og 2. juli, hvor vi tilbyr opplæring i studioproduksjon og opptak. Man bør ha grunnleggende kunnskaper for å delta i dette kurset, og det er anbefalt å ta ett av våre nybegynnerkurs om du ikke har erfaring fra før.

Skapende skriving (mandag-onsdag i uke 31)

Arrangør: Kulturskolen

Klikk for stort bilde

Antall plasser: 10

Sted: Tordenskjolds gate 8, 1776 Halden

Oppmøte: 12.00 - 15.00 alle dagene.

Bor det en liten skrivespire i deg? Er du kreativ og full av fantasi? Da bør du sjekke vårt kurs i skapende skriving! Her er det ikke rettskriving som er i fokus, men å utfolde og utvikle seg innen fortellerkunst og skapende skriving. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Dansecamp (Uke 25 og 32)

Arrangør: Halden DanseskoleKlikk for stort bilde

Antall plasser: 30 per uke

Sted: Iddeveien 37, 1769 Halden

Oppmøte: 09.00 - 14.30 alle dager i begge ukene.

Informasjon om kurset:

16 profesjonelle dansere skal jobbe med å gi barn og unge i Halden et danseeventyr. Dansecamp legger opp til en uke stappfull med dans, både som treningsform, men også et kunstnerisk uttrykk. Vi ønsker å presentere barn og unge for alle ulike stilartene innenfor scenisk dans; klassisk ballett, jazz, moderne, hip-hop og breakdance. Det vil bli enkel servering av frukt og smoothie hver dag. Uken avsluttes med en dansecampforestilling hvor familie, venner og bekjente kan komme for å se forestillingen. Passer godt for både de med ingen og mye erfaring. Man trenger absolutt ikke å ha danset før!