Nå kan du slå Comet-gutta i spinning

Herman Kopperud og resten av Comet har syklet til inntekt for barnekreftsaken.

Herman Kopperud og resten av Comet har syklet til inntekt for barnekreftsaken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Comet håper å samle inn 100.000 kroner til barnekreftforeningen i kronekampen 26. januar. Som tilskuer i Halden ishall kan du teste styrken din på sykkelsetet mot Comets A-lagsspillere.

DEL

De grønne iskrigerne har nemlig deltatt på spinning, og gjennomført en såkalt watt-test.

På hjemmekampene 25. og 26. januar skal vi ha spinningsykler i ishallen. Der kan hvem som helst prøve seg mot A-lagsspillernes resultater. Jeg kan røpe såpass at resultatene varierer veldig mye, sier Tone Johansson i Comet. Publikum kan sette en valgfri pengesum på at de slår resultatet til spillerne. Totalt 14 spillere har gjennomført watt-testen.

– Det er ikke sånn at alle spillerne har fantastiske resultater. Det er godt trente hockeyspillere, men ikke alle er like egnet til å oppnå resultater i en slik test. Uansett, dette er jo mest for gøy og inntektene går til kronekampen, sier Johansson.

Det vil også bli en egen spinningøkt i forkant av kampen, der A-lagsspillere skal møte opp for å heie på deltakerne.

Johansson forteller at spinningtesten er en av flere prosjekter klubben har på gang for å samle inn flest mulig kroner til Team Rynkeby/barnekreftsaken.

Her er Comet-spillerne i aksjon på spinningsykkelen. Video: David Thowsen/bensound.com

Mange ulike tiltak

– Selve kronekampen er mot Nidaros søndag 26. januar. Vi samler inn sponsorer i disse dager, og jo flere tilskuere som kommer, jo flere penger går til en god sak. Målet vårt er å få 2.000 tilskuere til ishallen, med gratis inngang, en spennende kamp og en god sak håper vi det kommer masse folk, sier Johansson.

Det vil som vanlig bli muligheter til å gi penger i bøsser, kreftsyke barn skal besøke ishallen og noen av dem skal delta i en mikrokamp på isen og det vil bli strikket egne sitteunderlag som kan kjøpes.

I tillegg skal Comet spille med gule spesialdrakter i kampen.

– Draktene er på vei, og skal auksjoneres bort i etterkant, smiler Tone Johansson.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken