– Vi har satt opp en utleiebod mellom de to banene. Denne har samme kode som du får når banebookingen er godkjent, og inne i boden finner du racketer til utlån og padelballer som kan kjøpes via Vipps.

Har fått nye medlemmer

Det sier Magnar Kristiansen, som sammen med Christer Arnesen er padelansvarlige i Berg IL.

Som HA tidligere har skrevet har Berg IL investert rundt 800.000 kroner i to padelbaner ved Berg stadion. Åpningen av banene var først tiltenkt i september 2021, men godkjent IG (igangsetting) lot vente på seg. Først 1. mars i år ble de første servene slått, men så langt har spill på banene vært forbeholdt medlemmer i Berg IL.

– Det har gitt oss en del nye medlemmer. Nøyaktig tall har jeg ikke, men la meg anslå 30–40 nye medlemmer.

I løpet av mars har det vært 117 bookinger på de to banene.

Åpent for alle

– Banene er åpne og bookingbare fra 07.00 til 22.00. Så langt har det stort sett vært spill på kvelder og i helgene, men med påskeferie og snart sommerferier blir det sikkert mer aktivitet også på dagtid, sier Kristiansen.

Fra i dag fredag 8. april åpnes altså banene for alle.

– Banene kan bookes gjennom appen Matchi, sier Kristiansen.

Fortsatt er det prisgunstig å være Berg-medlem. For medlemmer koster det 100 kroner i timen (per bane, ikke per person) på dagtid og 150 kroner på kvelder og i helger. For ikke-medlemmer er det 100 kroner dyrere, altså 200/250 kroner.

– Et medlemskap i Berg IL koster 400 kroner, så etter fire gangers spill er medlemskapet inntjent, reklamerer Kristiansen.

Jobber for massiv utvidelse av anlegget ved Berg stadion