Nå åpner idrettshallene igjen

ÅPNER IGJEN: Mandag åpnes byens idrettshaller og gymsaler for koronatilpasset trening.

ÅPNER IGJEN: Mandag åpnes byens idrettshaller og gymsaler for koronatilpasset trening. Foto:

Mandag 18. mai åpnes igjen byens idrettshaller og gymsaler. Det bekrefter Stian Mjølnerød-Lie, daglig leder i Halden Idrettsråd, som minner om at regjeringens restriksjoner og idrettens veileder gjelder.

DEL

– Vi har akkurat fått bekreftet at idrettshaller og gymsaler kan åpne fra mandag 18. mai. TTIF har tidligere sagt at Tistedalshallen vil følge kommunale regler, så jeg regner med at også den hallen åpnes. Svømmehallen er fortsatt stengt.

Det sier Stian Mjølnerød-Lie, daglig leder i Halden Idrettsråd.

– Regjeringens restriksjoner gjelder. Det betyr at garderobebruk ikke er tillatt, og at all trening må utføres med én meters avstand og av grupper på opp til maks 20 personer. Det er også verdt å minne om at noen særforbund har egne regler, slik at alle klubbledere setter seg godt inn i hva som gjelder før man starte med aktivitet i hallene, sier han.

Byens idrettshaller har vært stengt siden 12. mars.

Tidligere i koronakrisen var reglene for idrettsaktivitet enda strengere. Nå har man økt antallet som kan samles fra 5 til 20 personer, og det tillates også å ta på ballen - noe som blant annet gir økt mulighet for trening i håndball og racketsporter. Samtidig gjelder altså fortsatt 1-metersregelen, slik at kontaktidrett fortsatt ikke er tillatt.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags