Gå til sidens hovedinnhold

Musikklinja får vist seg fram på Allsang

Artikkelen er over 4 år gammel

– Det er en flott måte å få vist fram musikktalentene i Halden for et stort publikum, sier initiativtager Jens Petter Berget.

Elever fra musikklinja på Halden videregående skole avdeling Risum skal opptre foran tusenvis av mennesker som oppvarming av publikum under Allsang på Grensen.

– Viser hvor viktig linja er

– Jeg var på La Linja Leve konserten på Torget og ble så imponert over elevene. Jeg har også vært på allsangen mange ganger og tenkte at det hadde vært en flott mulighet, sier Berget.

Heidi Ottesen Sandmo i Allsang på Grensen tente på ideen og fikk med seg Monster og TV2.

– Vi ble enige om en fin måte å gjøre det på. Elevene får opptre som en del av oppvarmingen som Thore Pettersen har hovedansvaret for. Det er jo en unik mulighet og en flott opplæringsarena foran et stort publikum, sier Ottesen Sandmo.

– Nå får de vist hvor viktig denne linja er for Halden, supplerer Berget.

– Blir utrolig gøy

Elevene på Musikklinja skal ikke være med under de to første innspillingene, men fra og med program tre og utover.

– Publikum kommer jo inn klokka 18, mens innspillingen starter 19.30. Så da er det flott at de får god underholdning av musikktalenter fra Halden, sier Ottesen Sandmo.

Madeleine Kobbenes som er 2.-årselev på musikklinja skal være med å velge ut hvem som får sjansen til å opptre.

– Det blir nok en del pop og rock. Sanger som folk kan synge med på. Vi er veldig fleksible. Det er kjempe spennende å få en sånn sjanse.

– Spennende og nervepirrende?

– Absolutt. Da jeg fortalte det så ble alle veldig glade. Reaksjonen var: "Det vil vi bli med på". Så det blir utrolig gøy.

Kommentarer til denne saken