Gå til sidens hovedinnhold

Mine spørsmål er fortsatt ikke besvart

Artikkelen er over 1 år gammel

Thor Edquist (H) svarer Hans-Petter Kjøges Leder.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det viktigste spørsmålet av to jeg stilte i KS ble ikke besvart. Heller ikke omtalt i HAs leder....Og det var slik :

«Heller ikke når Norges nye Klynge for kunstig intelligens, hvor både IFE, Smart Innovation, NCE miljøet og Høyskolen sammen skal bygge en verdensledende klynge på dette fremtidsrettede området og har stor åpningsseanse nettopp her i Halden, er hverken ordfører eller varaordfører tilstede. (Ø.Holt skal visstnok ha vært der).

I stedet har den nye posisjonen tvert imot sendt et signal til NCE og Smart Innovation om at spleiselaget mellom stat, fylke og Halden som vertskapskommune, om utvikling av arbeidsplasser innen forskning i Halden, noe som har tilført oss nærmere 100 arbeidsplasser hittil, ikke lenger er interessant for Halden kommune å delta i.

Og jeg kan garantere at andre kommuner står i kø for å overta Haldens plass i dette fremtids- og næringseventyret.»

I den forbindelse stilte jeg et spørsmål som ikke ble besvart og det var dette:«Betyr det jeg har nevnt at Halden nå nedprioriterer satsingen på næringsutvikling, både lokalt og regionalt ?»Næringsliv er svært viktig, for det er det vi lever av alle sammen.

Derfor, dersom ikke dette er et legitimt spørsmål å stille den nye politiske ledelsen, ja, så vet jeg nesten ikke hva som er det.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.