– Kroppen min kjentes som sirup

IKKE TØFFE NOK: Lars Jakobsen og HTH manglet tenning da bunnlaget Nøtterøy hadde massevis – og sørget for sjumålsseier hjemme i Nøtterøyhallen onsdag kveld.

IKKE TØFFE NOK: Lars Jakobsen og HTH manglet tenning da bunnlaget Nøtterøy hadde massevis – og sørget for sjumålsseier hjemme i Nøtterøyhallen onsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Nøtterøy ville mer enn HTH i går kveld. Det førte til at tamme ulver tapte krigen.

DEL

– Det koker ned til at man taper en krig. Vi møter bunnlaget, og vi vet hvordan det er. Vi har selv vært veldig gira på å ta de lagene som ligger over oss. De vinner, de er mer gira, oppsummerer en oppgitt hærfører Mads Fredriksen etter kampslutt i Nøtterøyhallen.

«Som sirup»

HTH måtte til slutt gå av banen med tap 31–24, etter å ha hengt etter hele veien og slitt voldsomt i både forsvar og angrep. Rett og slett en dårlig dag på jobben. Kapteinen har ikke noe godt svar på hvorfor laget hans aldri finner flyten eller tenningsnivået i løpet av kampen.
– Jeg føler ikke at jeg har overskudd i dag, røper Fredriksen. I garderoben beskrev forsvarssjefen følelsen som «sirup i kroppen».
– Når jeg er framme og takler, så pleier de ikke å få skyte i mål. Men i dag fikk de skyte i mål. Man skjønner ingenting. Det er sirupfølelsen, forklarer han.

Fortjent tap

Fredriksen har ingen problemer med å innrømme at HTH tapte for et bedre lag onsdag kveld.
– Når jeg har en dårlig dag i forsvar, og Rasmus og Lars har en dårlig dag i angrep, blir det mye usikkerhet begge veier. Vi kommer fem mål bak nesten med én gang, og så er det jevnt fram til vi må gamble på slutten. Det er ikke helt «natta», men de vinner krigen.
Lars Jakobsen ble kåret til HTHs beste spiller i går, men er ikke helt enig i at han fortjener utmerkelsen.
– Jeg fortjener ikke den i dag, sier han enkelt. Og fortsetter:
– Det finnes ikke mye godt å si. Man kan nesten ikke trekke fram noen som spilte en bra kamp. Og det er fordi vi ikke gjør hverandre gode. Vi finner aldri flyten og får aldri troen på at vi kan vinne.

Uvante posisjoner

Med Andreas Folkstrand ute med hjernerystelse, var det Jakobsen som i går hadde fått jobben i midtforsvaret sammen med Fredriksen. Det var uvant.
– Jeg måtte gå inn som treer, og det pleier jeg aldri å spille. Vi har ikke fått trent så mye på det heller, og derfor manglet vi evnen til å stole på hverandre der inne, forklarer venstrebacken.

– Demoraliserer oss

Michael Thon var en svært lite fornøyd herremann i garderoben etter kampslutt, og sa klart fra om hva han mente.
– Jeg føler at vi ikke gjør det vi har snakket om før kampen. Vi kommuniserer for dårlig, kommer aldri helt opp i dem i forsvar og det går for tregt i angrep. Vi er jo ikke i nærheten. Det er min oppfatning, forteller venstrekanten.
Trener Jonas Wille var mest skuffet over at hjemmelaget var tøffere enn hans spillere.
– Vi taper dueller vi vanligvis skal vinne, mot spillere som vi herjet med i Remmenhallen. Det er irriterende at de får gå ut og demoralisere oss. I dag er ikke den ene noe bedre enn den andre, sa han i garderoben.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags