I dag ble det kjent at den engang så populære gourmetrestauranten i festningen er konkurs etter et økonomisk marerittår.

Les også: undefined

Bygde suksess

Sebastian Engh var sammen med eier og gründer, Kurt Øraas, den som bygde opp Curtisen til å bli en av Østfolds aller beste restauranter.

Kokken skryter av Kurt Øraas som var den som lærte han opp.

Engh beskriver det som at han var Kurts hender, som utførte det Kurt ønsket på det populære spisestedet.

Hjerte og sjel

- Mitt hjerte og min sjel er fortsatt på Curtisen, sier Engh, som nå har jobbet som kokk på den norske ambasaden i Stockholm.

Han sier derfor at han synes det er både trist og leit at stedet har gått konkurs, men påpeker at det er en tøff bransje.

Kommer hjem

Det skal altså være interessenter til å kjøpe konkursboet for å drive Curtisen videre.

- Har du fått tilbud om å komme tilbake til Curtisen under nye eiere?

- Det er to-tre personer som har ringt og spurt meg i denne prosessen. Det jeg kan si er at Halden er mitt hjem og at jeg uansett kommer hjem til Halden, men jeg må vente og se hva som skjer. Om det blir Curtisen eller noe annet for min del får tiden vise, sier Sebastian Engh.