Gå til sidens hovedinnhold

Parerte sverdangrep

Artikkelen er over 5 år gammel

Malene Staal gikk rett i strupen på lagvenninnen Melanie Felber og parerte elegant et sverdangrep, da HK Halden hadde karatetrening lørdag.

- Kjempemoro, selv om det var litt skummelt da vi skulle slåss med sverd, smilte Malene Staal, etter treningsøkten som HK Halden hadde med Halden Karateklubb på Os skole.

Mange likheter

- For selv om vi ikke sparker og slår motspillere, og slettes ikke angriper de med sverd, var det mange likhetstrekk i bevegelsene i karate og håndball, mente Malene.

Passe sliten og glad for at hun kom helskinnet fra treningsøkten.

Ingen skader

- He, he. Jeg mistet jo et skall av en tann da vi hadde boksetrening i forkant av cupfinalen, men i dag ble det ingen varige mén, konstaterte Malene.

Etter å ha fått prøvd seg med sverd og slaghansker, samt sparket løs på makker Melanie, i løpet av to tøffe treningstimer. Der HKH-damene fikk en innføring i både angrep og selvforsvar. Med den disiplinen det krever av en kampsportutøver.

I god form

- Vi hadde lagt lista for treningsøkten ganske høyt, for vi visste jo at det var toppidrettsutøvere som kom, men jeg ble positivt overrasket over hvor god form håndballjentene var i, mente Sverre Nilsen. En av instruktørene fra Halden Karateklubb.

- De tok momentene veldig fort og var overraskende flinke, skrøt Sverre Nilsen.

Som gjerne tar imot flere forespørsler om lignende treningsøkter. Både fra HK Halden og andre idrettslag.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.