Gå til sidens hovedinnhold

– Herlig å være tilbake i Halden

Artikkelen er over 5 år gammel

Luke Elliot var absolutt kledd for anledningen, da han hadde spilte fra sin nye plate «Dressed for the occasion» på Bryggerhuset Syd lørdag kveld.

Den andre konserten etter plateslippet hans fredag, valgte Luke Elliot å komme til Halden på Bryggerhuset Syd. Debutplata «Dressed for the occasion», ble spilt inn i Halden på Athletic Sound studio, med Halden-bandet The Salmon Smokers som backingband.

Glad i Halden

– Jeg synes vi fikk en utrolig varm velkomst i Halden. Det er en fantastisk by. Her har jeg absolutt hatt en masse fine opplevelser, forteller Elliot til Halden Arbeiderblad før konserten skal sette i gang på Bryggerhuset.

Han forteller at da han kom til Halden for å spille inn debutplata si, hadde han skrevet rundt halvparten. Noe av plata skrev han også i Halden.

– Jeg har vært så mye i Halden på grunn av innspillingen av plata, at det har blitt mitt andre hjem. Jeg elsker Halden, fortsetter Elliot.

Plateslipp og turné

Etter debutplateslippet har Luke Elliot strålende tilbakemeldinger fra alle kanter. Turneen er nå i gang, og minst 20 datoer spikret og klare.

– Jeg prøver å la være å tenke for mye på karakterer og slikt. Men det er så klart en veldig god følelse når en får så gode tilbakemeldinger, sier han beskjedent når han blir spurt hva han tenker om de gode tilbakemeldingene.

– Det er herlig å være tilbake i Halden. Tidligere i dag var jeg på Siste Reis, og fikk tilegnet et helt eget bord. The Luke Elliot Table. Det var kjempe gøy, ler han storfornøyd.

Konserten på Bryggerhuset ble noe kortere enn tenkt da stemmen til Luke Elliot forsvant etter konserten dagen før. Likevel viste han at han hadde en stor stemme, og god kontroll på både gitar og piano.

Kommentarer til denne saken