Haldens eneste trommekorps vokser – og vil bli enda større

Vidar Eilertsen er korpsleder i Halden Drum Corps. Nå håper han flere vil melde seg på i byens eneste trommekorps.

Vidar Eilertsen er korpsleder i Halden Drum Corps. Nå håper han flere vil melde seg på i byens eneste trommekorps. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I helgen hadde Halden Drum Corps debutkonsert med fullsatt sal i Black Box. Nå håper korpsleder, Vidar Eilertsen, at flere vil melde seg på.

DEL

Søndag 5. mai, den første konfirmasjonshelgen, valgte i underkant av 100 haldensere å ta turen til Black Box og Halden Drum Corps sin debutkonsert med egenkomponert musikk.

En konsert vi har ventet lenge på. Siden januar har vi jobbet med flere stykker, øvd inn sketsjer og mange har lært seg nye intrumenter. I januar fikk vi flere medlemmer og vi er nå et korps med 16 aktive trommiser.

Halden Drum Corps briljerte med et meget variert program fullt av fengende rytmer og humoristiske innslag. På søndag var vi sju personer på skarptrommer, tre basstrommer og fem quad toms. I tillegg trommet vi på bøtter, tønner og jerrykanner, samt laget rytmer med rør og pappkopper. For å få litt variasjon i programmet hadde vi også ulike sketsjer.

HALDEN DRUM CORPS

HALDEN DRUM CORPS Foto:

Vi er veldig glad for at så mange valgte å se på konerten vår på søndag.

I år spiller vi i barnetoget på 17. mai, og dere kan se oss på Haldendagen. Er det noen som har en liten trommis i magen, så er det bare å slenge seg på. I korpset er det medlemmer fra 10-50 år. Vi har også planer om å lage en juniorgruppe til høsten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken