Legekontoret i Tistedal har fått beskjed at det skal legges ned 1.1.2020

REAGERER: – Å miste legekontoret i Tistedal vil være et stort tap for samfunnet vårt, skriver Tove Harboe på vegne av tistedalspatrioter og Velforeningen for Tistedal og omegn.

REAGERER: – Å miste legekontoret i Tistedal vil være et stort tap for samfunnet vårt, skriver Tove Harboe på vegne av tistedalspatrioter og Velforeningen for Tistedal og omegn. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi vil beholde legekontoret i Tistedal fram til nytt tilbud til befolkningen er på plass!

Å miste legekontoret i Tistedal vil være et stort tap for samfunnet vårt.

Tistedal er et stort lokalsamfunn. Med utbyggingen i Oreid-grenda, Brattås og Tangen hageby blir det større befolkningsgrunnlag. Derfor ønsker vi å utvide med et mer helhetlig helsetilbud her i lokalmiljøet vårt.

Vi har tidligere pekt på at det må legges til rette for helsetilbud med leger og fysioterapeut i nedlagte Tistedal barnehage.

Vi trenger investor som er villig til å legge til rette for drift i disse lokalene. Det er stor tomt, men lokalene kommer for salg fra kommunen.

Her vil det være lett tilgjengelig i Tistedal sentrum for de 1300 som er pasientene ved legekontoret.

Vi forstår at det er større legekontorer med flere leger som er riktig, men det kan skapes i Tistedal!!!

Tistedal-samfunnet består av en del eldre mennesker som trenger legetilbudet her lokalt.

Som vi forstår, er det mangel på fastleger i byen allerede, så derfor må en framtidig ordning være på plass før dagens tilbud her i Tistedal raseres.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken