Tistedalen FL arrangerte søndag denne helgen kretsmesterskap i sprintstafett i klubbens kunstsnøanlegg, som for anledningen kunne skilte med natursnø både i løypene og dalende fra himmelen hele dagen.

Flere mesterskap

Klubben ervervet to nye KM-titler og fikk flere medaljer. Med nytt bygg på gang, gleder klubben seg til å arrangere flere mesterskap framover, men til tross for litt haltende fasiliteter ble konkurransene gjennomført med både velfungerende kiosk og sekretariat.

Gull ble det til Johan Unneberg og Filip Glittenberg Holt i G16 og også i J16 ble det gull til Martine Svendsby og Nora Høyven Andersen.

Sistnevnte har slitt med skader denne sesongen, men fikk tillit av trener Hans Lie, og svarte med å bidro sterkt til gullet sammen med sin gode makker Martine Svendsby.

Flere gode prestasjoner

I J14 tok Karin Selma Larsen og Iben Andersen sølv. I G14 deltok hele tre lag fra TFL, der Herman Kirkebøen og Erik Mjølnerød kom best ut på en femteplass.

Anders Bekkevard (12 år) og Sebastian Larsen (13 år) kom på 6. plass i samme klasse, mens Eirik Morland og Anders Bogen-Jensen kom på 8. plass. I G16 tok Øivind Mo og Emil Liaklev tok seg inn til en fin tredje- plass til tross for at Emil hadde et uhell i en av bakkene.

Håkon Skar og Fredrik Jensen hentet hjem sølvet i M18 på hjemmebane på Ertemoen.