(SIDE2): Klar for et nytt sexord/sjekketriks i jula?

Folk har nemlig ikke lenger tid til å holde ut et helt «one night stand», derfor går stadig flere for «half night stand».

- Hvis du ikke er ute etter noe annet enn sex, hva er da poenget med å overnatte hos en fremmed? Det er enklere å reise hjem og sove i egen seng, og  våkne opp uthvilt hjemme, sier sexolog Celeste Hirschman til Huffington Post

Ny trend

Ifølge avisen er dette nemlig en ny trend. Som de fleste vet handler et one nigh stand om å treffe noen, ha sex, droppe følelser rundt det hele, overnatte, og gjerne snike seg ut om morgenen. Så ses man mest sannsynlig aldri igjen.

Den nye såkalte trenden baserer seg på at vi ikke har tid til dette lenger. Eller at vi ikke tar oss tid. Det er altfor tidkrevende å bli igjen en hel natt hos fyren eller dama du møter på byen. Derfor: half night stands.

Vær tydelig på hva du vil

Psykolog og forfatter Seth Meyers sier til Huffington Post at det er viktig å være tydelig på hva du er ute etter når du sjekker opp noen, eller blir sjekket opp.

- Før du blir med vedkommende hjem, så fortell at du ikke kan bli hele natten. Eller si at du har et møte tidlig på morgenen, så du kommer ikke til å bli lenge, sier Meyers.

Han legger til at hvis dere begge er ute etter det samme, og er åpne, så bør det ikke bli noe pinlig rundt det å skulle gå.