Gå til sidens hovedinnhold

Ladies Tour-Roy vant gjev hederspris som første haldenser

Artikkelen er over 2 år gammel

Roy Moberg ble hedret med idrettskretsens Pokal på gårsdagens jubileumsfest. Som første haldenser noensinne.

Prisen har ikke blitt delt ut hvert år, og går til utøvere eller ledere som har gjort en helt spesiell innsats i idretts-Østfold. Aldri tidligere har en haldenser vunnet prisen.

– Utrolig stas å vinne en slik pris. Jeg ble nesten helt satt ut der jeg satt, for jeg ante ingenting på forhånd. Jeg skulle være med i en paneldebatt og holde et foredrag om Ladies Tour, sier Roy Moberg.

Med idrettspresident Tom Tvedt og fylkesordfører Siv Jacobsen på plass for å feire 100-årsjubileet til Østfold Idrettskrets, var det stor ståhei da det ble kjent at Moberg vant hederspokalen for sitt arbeid med Ladies Tour of Norway - den siste som noen gang vil bli delt ut.

– Fra neste år blir det jo Viken, så dette var siste utdeling. Jeg er veldig ydmyk i forhold til en slik pris. Vi har fått flere priser de siste årene, og denne var absolutt spesiell, sier Moberg og peker på et par aspekter han også tok opp i den spontane takketalen sin.

– Ladies Tour har vært et fasinerende prosjekt å jobbe med, fra å være et rent Halden-prosjekt har vi spredd oss ut til hele Østfold, og det er ikke alltid like enkelt.

Les også

Lanserer Ladies Tour med gratisfest i kultursalen 13. mai

 

– Det har blitt et stort apparat med masse flinke og hyggelige mennesker. Jeg tenker tilbake på det første året i 2014, da vi var få mennesker som på en eller annen måte klarte å gjennomføre rittet. Det spesielle øyeblikket hvert år nå er akkurat i det rittet starter og hele det fantastiske apparatet er i gang. Da kan jeg puste ut og nyte, sier Roy Moberg.

Kommentarer til denne saken