Her blir Dixon matchvinner for Kvik

Jonathan Dixon header inn 1-0 og blir matchvinner for Kvik Halden mot Strømmen i Østfoldhallen søndag kveld.

Jonathan Dixon header inn 1-0 og blir matchvinner for Kvik Halden mot Strømmen i Østfoldhallen søndag kveld. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

- Det er ikke akkurat hverdagskost at jeg scorer med hodet...

DEL

Det sa Kvik Haldens midtbanespiller Jonathan Dixon etter å ha skallet inn kampens eneste mål mot 1. divisjonslaget Strømmen i Østfoldhallen søndag kveld.

Vakkert seiersmål

Kvik Halden tok dermed en ny fin skalp, selv om Strømmen manglet tre-fire spillere (skadet) som normalt ville vært bankers i en førsteellever.

- Solid. Vi har full kontroll, sa Dixon etter kampen.

Han ble matchvinner etter en times spill, på det som var kampens soleklart vakreste angrep. Sabri Khattab kombinerte fint med Ole Strømsborg, og kom seg fri på venstrekanten. Khattabs innleggs var både fløyelsmykt og presist, og Dixon headet ballen i bue over keeperen.

Mye å gå på offensivt

- Utover det skapte vi vel ikke så veldig mye, men det gjorde ikke Strømmen heller, sa han.

I sum var det en ganske grå og innholdsfattig fotballkamp. Kvik Halden framsto igjen bunnsolid defensivt, men offensivt er det fortsatt mye å jobbe med - både med valg, klokskap, ferdigheter med ball og relasjoner. Av de offensive spillerne, var det bare Sabri Khattab som var god søndag.

- Det kommer. Det vi er fornøyd med i dag er hvor lojale spillerne er. Vi har struktur i 90 minutter, og Strømmen skaper vel én sjanse på hele kampen, sa trener Glenn Ståhl.

Rødt kort

Med 20 minutter igjen på kampuret fikk Mathias Engebretsen sitt andre gule kort, og ble sendt i dusjen. Det første var korrekt, den andre feil - da Kvik-spilleren taklet klokkerent på ballen.

Ifølge trener Ståhl blir ikke Engebretsen utestengt i en obligatorisk kamp.

Det var først med en spiller mer på banen, at Strømmen yppet seg. 1. divisjonslaget skapte en stor sjanse, men da vartet Joacim Heier opp med en kvalifisert redning.

Dermed vant Kvik 1-0, og holdt nullen for andre kamp på rad.

Kvik Haldens lag (karakterer 1-10):
Joacim Heier 6, Jørgen Andersen 6, Jacob Madsen Lund 6, Dardan Mehmeti 6, Ole Strømsborg 6, Josef Myhren Bouchleh 6, Jiress Suka Suka 5 (Jonathan Dixon i 45 min, 6), Mathias Engebretsen 6, Sabri Khattab 7 - Kviks beste, Øystein Lundblad Næsheim 4 (Deniz Kaili i 10 min), Haris Heremic 4 (Granit Merovci i 25 min).

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags