Veslefrikk barne- og ungdomsteater arrangerte lørdag kveld vandreteater i Rødsparken.

Cirka 250 hadde funnet veien til Rød Herregård for å se troll, nisser, vetter, prinsesser og mange andre kjente figurer fra eventyrriket.

Monia Berger, leder av Veslefrikk barne- og ungdomsteater og instruktør, fikk ideen til, skrev manus og oppførte et vandreteater på Rød Herregård første gang i 2006. Siden den gang har stykket vært satt opp 6 ganger.

 

Publikum loses gjennom historien fra post til post og her får små og store skuespillere virkelig vist fram sine talenter. Lørdag kveld ble publikum hurtig trukket inn i historien, da kongen og dronningen åpnet forestillingen med å be dem om hjelp til å redde deres forsvunne prinsesse.

Parkanlegget var vakkert pyntet med levende lys, og tilhørerne fikk se litt skumle og flere morsomme innslag på deres vandring gjennom parken. Ekstra morsomt var det at man i tillegg til å få oppleve et flott teaterstykke også fikk se nye deler av parkanlegget.

72 små og store skuespillere møtte vi på vår vandring. De danset og sang i tillegg til å fremføre små stykker som skulle hjelpe oss på veien til å redde prinsessen. Ekstra flott ble kvelden på grunn av alle de vakre kostymene.

Veslefrikk barne- og ungdomsteater har nok en gang oppført en fargerik og morsom oppsetning med flinke barn og unge. Dette lover godt for Haldens teaterliv i framtiden.