Snart klar for sin første oppsetning

NY OPPSETNING: Kvitebjørn Produksjoners første oppsett blir «Si at du behøver meg» hvor Sanne Kvitnes er produsent, for første gang. Fra venstre: Sanne Kvitnes, Martin Hovland, Christina Brynildsen og Tuva (4 måneder).

NY OPPSETNING: Kvitebjørn Produksjoners første oppsett blir «Si at du behøver meg» hvor Sanne Kvitnes er produsent, for første gang. Fra venstre: Sanne Kvitnes, Martin Hovland, Christina Brynildsen og Tuva (4 måneder). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sanne Kvitnes har hatt hendene fulle i år. Først og fremst med fyrverkerikonserten på brygga hvor hun ble hyllet av «Bettan», og oppstart av eget selskap. Nå kommer første teaterforestilling.

DEL

Kvitebjørn Produksjoners første oppsetning er en teaterkonsert som har premiere om én måned i Black Box- Sparebanksalen.

Melissa Horn

Teaterkonserten «Si at du behøver meg» er en forestilling til dedikasjon til Melissa Horn som er satt opp av hennes tekster.

– Ideen kom faktisk da jeg var ute og kjørte bil. Jeg begynte å kjede meg på en lang strekning og satt på Melissa Horn på stereoen. Den ideen har koka rundt en stund, og nå skulle jeg endelig ta én av de tusen ideene og gjøre noe med det, sier Kvitnes.

Vi møter henne, Christina Brynildsen og Martin Hovland som skal spille hovedrollene i forestillingen. Kvitnes er både produsent og skuespiller.

– Forestillingen går over to dager i Black Box- Sparebanksalen. Det er Kvitebjørn Produksjoner som står bak og er vår første forestilling, sier Kvitnes.

Brynildsen og Hovland skryter av at Kvitnes tar på seg flere roller i oppsetningen.

– Hun er en alt-mulig-dame og arrangerer det meste. Hun vil gjerne gjøre alt selv i denne produksjonen, sier Brynildsen.

Mangel på unge produsenter

Melissa Horn er en svensk låtskriver og artist som ofte formidler ung og vanskelig kjærlighet i låtene sine.

– Det er mange som har forhold til tekstene hennes. Hovedkarakterene våre heter bare «han» og «hun» som er bevisst da det blir lettere å kjenne seg igjen i karakterene, sier Kvitnes.

Det er Martin Hovland som spiller «han», mens Kvitnes spiller «hun». Brynildsen skal spille «blomsterdamen, Sara».

– Martin var en av de første jeg tenkte på som hovedperson. Vi har jobbet sammen tidligere, og jeg ønsket at hele crewet skulle være fra Østfold, sier Kvitnes.

Fakta: Si at du behøver meg

Skuespillere: Sanne Kvitnes, Martin Hovland, Christina Brynildsen, Sigurd Spørck Thoresen, Kornelia Sletten Haugen og Julia Küster.

Bjørn Halstensens orkester: Bjørn Halstensen, Ingar Guttormsen, Tor Hauge og Dag Tofteng.

Lyddesign: Therese Diesen.

– Jeg har spilt mye lokalt hjemme i Fredrikstad, så dette blir første gangen jeg skal opptre i Halden. Jeg var ikke i tvil da Sanne spurte meg, og jeg har kjempetro på prosjektet. Jeg syns det er bra at det kommer unge krefter inn på produsentsiden. Det er få av dem, sier Hovland.

– Hulk gjerne, vi stiller opp med servietter

De er alle enig i det Hovland sier.

– Det er et stort nettverk og mange som kjemper om jobbene. Og da gidder jeg ikke å stå å vente på at ting skal skje i en bransje som er tøff fra før. Da tok jeg saken i egne hender og ble produsent, sier Kvitnes.

Forestillingen skal foregå på svensk i Black Box-Sparebanksalen hvor det er plass til 150 mennesker.

– Black Box er en helt ypperlig arena for teater. Det er skammelig at den er så lite brukt. Det er rett og slett en gave til byen som teaterarena, sier Kvitnes.

– Hvordan går billettsalget?

– Veldig bra! Vi merker at folk kjøper mange billetter om gangen, så de forsvinner fort. Forestillingen går over to dager. 20. oktober klokka 19:00 og 21. oktober klokka 18:00 og 21:00, sier Kvitnes.

– Hva er det folk kan forvente på forestillingen?

– Målgruppa er for alle som har vært forelsket, uavhengig av alder. Mange forbinder Melissa Horn som trist, men vi har valgt slik at vi har mange godlåter også. Du kommer til å både le og grine, sier Kvitnes.

– Men, hulk gjerne, vi stiller opp med servietter, legger hun til.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags