Gå til sidens hovedinnhold

Robinson-Atle: -Fornøyd, men litt bitter

Artikkelen er over 10 år gammel

Robinson-Atle føler seg litt snytt etter 3.plassen.

Vår egen Robinson-Atle, Atle Hansen fra Halden, er selvsagt fornøyd med 3.plassen i Robinson-finalen, men et snev av bitterhet innrømmer han at han føler.

– Ettersom jeg var så nær en av de to siste i finalen, føler jeg et snev av bitterhet, sier Atle etter søndagens dramatiske tv-sending.

Ildkuler i slowmotion

Stian og Atles nervepirrende kamp med ildkulene fikk alle oss tv-seerer til å sitte i helspenn, og Atle forteller hva som skjedde etter at avgjørelsen falt.

– Tv-teamet måtte sende opptakene i reprise flere ganger, for de var ikke sikre på at det var Stian som hadde vunnet. Men etter flere runder med repriser viste det seg at det stemte. Husk at våre ildkuler krysset hverandre i lufta fram mot skåla. Så jevnt var det, sier Atle Hansen.

Feiret med julebrus

Hvordan feiret du 3.plassen etter gårsdagens tv-sending?

– Med julebrus og clementiner faktisk. Ikke noe mer.

– Men for all del. Jeg er jo veldig stolt av meg selv at jeg kom så langt som jeg gjorde. Dessuten syntes jeg 3.plassen var verdt en tatovering på ryggen. Hadde jeg blitt slått ut etter første runde, hadde jeg ikke orket noen tatovering. Nå har jeg blitt såpass gira av det hele at jeg godt kunne tenke meg å bli med videre på opplegget.

Les også: Frisør-Atle merket for livet av Robinson

Les også: Ble ny med Robinson-Atle