Unni og Henning til kultursalen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

De møttes under "Hver gang vi møtes" på TV2. Neste år legger de ut på en eksklusiv miniturné.

DEL

Selvsagt legger de da turen innom Halden, nærmere bestemt den 31. mars 2017.

– Dobbelt så nært

I løpet av det 10 dager lange oppholdet i løpet av innspillingen av "Hver gang vi møtes" på TV2 fant de to virkelig tonen, både musikalsk og personlig. 

Begge to ønsket å samarbeide igjen, og derfor legger de nå ut på en miniturné sammen.

Det blir nært når to folkekjære låtskrivere slår seg sammen. Det blir faktisk dobbelt så nært! Unni og Henning plukker fra sine rikholdige låtskattekister, og inviterer til en konsertopplevelse de gleder seg veldig til – og vi tror du sent vil glemme. Med seg på tangenter har de Jon Willy Rydningen, skrives det i en pressemelding fra Brygga Kultursal.

Billettene legges ut 09.00 torsdag.

– Spennende

– Det blir spennende å se hvordan denne selger. Alle tidligere Henningkonsepter har solgt raskt ut, så det er nærliggende å tro at også denne selger ut raskt. Sist vi møtte Unni var sammen med Di Derre. Nå får vi høre mer av hennes fine låter, sier Martin Gundersen i Brygga kultursal.'

Dersom du ikke kan vente helt til neste år med å få med deg de to live, så kan du ta turen til Rockefeller i Oslo 13. oktober.

Da feirer Unni Wilhelmsen 20 år som artist, og tar med seg det beste hun har av både gitarer, låter og musikalske gjester.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags