Satyricon til Tons of Rock

SATYRICON: Sigurd Wongraven (til venstre) og hans Satyricon spiller på Tons of Rock i 2017.

SATYRICON: Sigurd Wongraven (til venstre) og hans Satyricon spiller på Tons of Rock i 2017.

Artikkelen er over 3 år gammel

Satyricon med frontfigur Sigurd Wongraven i spissen tar turen til festningen neste år.

DEL

– Vi rigger til et festivalområde som er enda bedre egnet til å ta imot et enda større publikum i 2017. Jeg håper vi ses i Halden neste sommer, sier festivalsjef Svein Bjørge.

Emperor

I dag ble de første artistene for 2017-utgaven sluppet.

Emperor skal spille en eksklusiv konsert på Fredriksten Festning neste sommer. Sammen med australske Airbourne og livelegendene i Satyricon topper de foreløpig neste års festivalplakat.

– Emperor er at av verdens mest innflytelsesrike black metall-band. Av totalt seks eksklusive opptredener som headlinerne på verdens største metal festivaler, er Tons of Rock eneste mulighet for å se de på norsk jord.  I 2017 er det 20 år siden klassikeren Anthems to the Welkin at Dusk kom ut og vi gleder oss vilt til at Emperor tar en eksklusiv tur til Tons of Rock for å framføre hele mesterverket, sier festivalsjef Svein Bjørge.

Satyricon

– Vi gleder oss over å endelig få Sigurd Wongravens Satyricon til Halden, og til å høre låter som Mother North og Fuel For Hatred på Tons of Rock i 2017.

Andre artister som foreløpig pryder neste års festivalplakat er Candlemass, Sodom, Honningbarna, Avatar, Amaranthe, Taake og Spidergawd.

– Utover høsten og vinteren skal vi slippe ytterligere 30 artister, samt flere nyheter vi gleder oss til å fortelle om. Skal vi tro årets tilbakemeldinger, så vil svært mange av de som besøkte Tons of Rock i år, komme tilbake neste år, pluss mange flere som skjønner at dette er en festival man ikke kan gå glipp av sier bookingansvarlig Jarle Kvåle.

  • Tons of Rock 2017 arrangeres 22. til 24. juni på Fredriksten Festning i Halden.
  • Billettene legges i salg på ticketmaster.no mandag 24. oktober kl 09.
  • I fjor gjestet 24.000 publikummere fra 31 nasjoner Halden for å delta på en av Europas mest hardtslående og enestående festivaler.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags