Haldensere kan forhåndskjøpe billetter til Robert Plant-konserten

FORHÅNDSALG OG ALLMØTE: Martin Gundersen åpner dørene på Brygga kultursal, først for at haldensere kan forhåndskjøpe billetter til Robert Plant-konserten, og så til allmøte kommende mandag.

FORHÅNDSALG OG ALLMØTE: Martin Gundersen åpner dørene på Brygga kultursal, først for at haldensere kan forhåndskjøpe billetter til Robert Plant-konserten, og så til allmøte kommende mandag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fra onsdag klokka 9 på morgenen kan haldensere møte opp i Brygga konsertsal og sikre seg billetter til Robert Plant-konserten. Mandag 17. desember er det allmøte om prosjektet.

DEL

- Dette er et eksklusivt forhåndssalg som vi kan tilby, før billettene legges ut for ordinært salg på fredag, sier Martin Gundersen.

Konsert på stevnesletta

I alt vil det bli lagt ut 5000 billetter til konserten. Det er taket de setter på akkurat denne konserten.

- Det er etter ønske fra artisten at størrelsen på konserten er satt der. Det begrenser naturlig nok både størrelsen på garantien i forkant, men gjør også konsertopplevelsen mer spesiell enn ved eksempelvis 8000 publikummere, sier Tom Skjeklesæther.

Til sammenligning var det omtrent 10 000 mennesker å hørte på Leonard Cohen på stevnesletta i 2012. Det er også stevnesletta mellom den nye kommandantboligen og kroa som er tenkt å bli brukt til Plant-konserten.

- Vi kom til at det vil være i overkant mye jobb å rigge ned scenen til Allsang på grensen, og sette opp scenen til Robert Plant på ett døgn på Place d'Armes, forteller Gina Finsrud.

Hun understreker at de har en god løpende dialog med arrangørene av Allsang på grensen, Eventyrlie, og at det ikke er et motsetningsforhold i dette.

Allmøte i Brygga kultursal

Halden kommune skal jobbe videre med den fremtidige arrangementsstrategien over nyttår. I mellomtiden er det mye som skal på plass før sommerens konsert med Robert Plant.

I den forbindelse skal det avholdes et allmøte i Brygga kultursal kommende mandag, 17. desember klokka 15.

Da vil de gjerne ha innspill, og komme i kontakt med lokale aktører og samarbeidspartnere som kan bidra eller tilby tjenester til arrangementet.

- Det er viktig at prosjektet er inkluderende også i årene fremover, og lite er satt i hvordan dette utvikler seg, sier Finsrud.

Som nevnt tidligere, så er planen å knytte kontakt med lokale aktører, frivillige, og å kunne skape arbeidsplasser.

- Ønsket er å først etablere apparatet rundt, lage en profil med lokale hender, og så jobbe ut fra det. Derfor ønsker vi velkommen alle som har innspill, eller som tenker at de har kompetanse å bidra med inn i dette, sier Finsrud.

Kommunen ser ut til å mene alvor når de hevder at de vil inkludere haldensere i prosessen, og at de søker etter lokale krefter til gjennomføringen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags