Det er under én uke til premiere på Reisen til Julestjernen på Brygga kultursal og billettene rives bort.

– Det er utrolig gøy at det er så mange solgte billetter allerede, og det er fortsatt mulighet til å kjøpe, sier Monia Berger.

Sist hun sjekket var det i underkant 20 billetter igjen til premieren.

Få billetter igjen

HA møter Berger på Veslefrikk Teaterverksted på Fredriksten festning. Det er gjennomgang av forestillingen. Denne gangen med kostymer. Hun forteller det er 75 barn med i forestillingen, og at hovedrollene spilles av ungdomsgruppa Masken i alderen 13-18 år.

– De andre rollene og statistene spilles av to andre partier som heter Fantasi og Mini. De er mellom 3 og 8 år, sier hun.

Årets juleforestilling fra Veslefrikk Teaterverksted er Reisen til julestjernen, og Berger lover publikum en opplevelse.

– Reisen til julestjernen er en nydelig forestilling og vi kan love publikum en flott opplevelse for både små og store, sier Berger.

 

Premiere om tre dager

Juleselskapet har premiere på deres juleforestilling om tre dager, og Catharina Heide Amundsen forteller at billettsalget har vært veldig bra i år.

Musikalen En Julefortelling er basert på fortellingen «A christmas carol» av Charles Dickens, og i musikalversjon.

– Premieren er på fredag, og vi har generalprøve i morgen. Vi har solgt veldig bra på de fleste forestillinger, og det er få billetter igjen til premieren, sier hun.

 

Det er satt opp åtte forestillinger av En Julefortelling.