Aurora kommer til Halden

OSLO  20160105.
Aurora er nominert til Spellemannprisen 2015.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

OSLO 20160105. Aurora er nominert til Spellemannprisen 2015. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Hun er spådd en internasjonal karriere og har allerede opptrådt på et av USAs største talkshow. I desember står Aurora på scenen i Halden.

DEL

- Det blir den eneste klubbkonserten i Østfold etter sommerens festivaler. En fjær i hatten for byen vår! forteller en svært entusiastisk Martin Gundersen i Brygga kultursal.

For noen få uker siden satte kultursalen publikumsrekord med Karpe Diems klubbkonsert. Nå kommer altså en annen norsk popstjerne til Halden.

12. desember er det klart for Aurora.

- Hun har nettopp landet et fjellstøtt album og rocker fulle scener her hjemme og i USA. Snart står resten av verden for tur, sier Gundersen.

Aurora fikk Spellemannsprisen som årets nykommer i 2015, i januar 2016 ble hun listet som en av ti nye artister å følge med på av det annerkjente musikkmagasinet Rolling Stone og i mars opptrådte hun på det populære talkshowet til Jimmy Fallon på amerikansk TV.

- Dette er elektropop som det skal være, med en melodiøsitet som erobrer de fleste. Vi gleder oss enormt til å huse Auroras univers hos oss 12. desember, sier Gundersen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags