Gå til sidens hovedinnhold

Ny suksess for Jul i Halden

Artikkelen er over 5 år gammel

Det er 10 år siden det første Jul i Halden-albumet kom. Det har vært en suksess.

Fullt hus

– I år markerer vi det med å ha «Førjul i Teatret», en konsertkveld i Fredrikshalds Teater i morgen. Dagen før dagen kan det konstateres at det blir fullt hus.

Det fastslår en godt fornøyd Thorkil H. Lindskog:

– Å ha fullt hus, samtidig med at den ene populære artisten etter den andre entrer scenen i det unike teatret, vil garantert bety en helt spesiell, god stemning!

Til Frelsesarmeen

Alle stiller opp for den gode saks skyld. I likhet med albumene vil Frelsesarmeen i Tistedal og Halden motta en betydelig sum basert på overskuddet, og som vil bli anvendt til prosjekt i vår egen kommune.

Timen før konserten starter, og i pausen, vil det være servering i Ballsalen.

Plata kommer

– Hva med årets juleplate?

– «Jul i Halden 2015» er i rute. Det blir utgivelse senere i november. Flere av låtene og artistene på plata inngår på konserten.

 Samt at flere låtene blir framført for aller første gang for publikum, sier en travel, engasjert og fornøyd prosjektleder.

Disse opptrer: Monne, Dag Brandth, Thore Pettersen, Obal, Tenorane & Steffen Horn, Siv Langøy, Frank Skovrand, Barnas Julekor, Thor-Martin Thorsen, Trond Henriksen, Max Marius, Army Gospel, Marius Rekstad, Anders Jamissen og Espen Holtan.

Kommentarer til denne saken