Gå til sidens hovedinnhold

Frisør-Atle merket for livet av Robinson

Artikkelen er over 11 år gammel

Robinson-ekspedisjonen har satt varige spor på haldenserens kropp.

Onsdag ble det endelig offisielt at haldenser Atle Hansen er en av årets mest profilerte deltakere i Robinsonekspedisjonen på TV3.

Ryktene har florert

- Hva sier du nå?

- Jeg sier at det er en stor lettelse at dette endelig er blitt offisielt! Det skal ikke stikkes under en stol at en del mennesker har visst om dette i Halden. Jeg var lenge borte i forbindelse med innspillingen, og jeg ble nok etterlyst her i byen. Noen fikk vite om dette, og da spredte ryktet seg fort. Nå er imidlertid alt i orden.

Hårfin på øya

Atle fikk kallenavnet "Mr.Pink" på øya i Malaysia på grunn av sin forkjærlighet for rosa klær og personlig eiendel? Det ble ikke frisørsaks, men derimot fem liter(!) hårkur.

- Du var jo også med i «Charterfeber» i fjor. Regner du nå å bli kalt «Reality-Atle» her i byen?

- He, he. Nei, det tror jeg ikke. Men uansett vil det ikke spille noen rolle. Jeg innrømmer at jeg er tiltrukket av konseptet; at helt vanlige folk kan få en så unik mulighet til å teste seg selv både fysisk og psykisk.

Hjerteinfarkt

Ifølge Hansen tålte han ekstremtilværelsen på en øde øy relativt bra.

- Jeg klarte med veldig bra psykisk, og ganske bra fysisk. Jeg er blitt 45 år, og var den desidert eldste deltageren. Jeg har en del livserfaring jeg virkelig fikk bruk for under konkurransen, sier Hansen og utdyper:

- Jeg har gått igjennom en skilsmisse, vært helgepappa alene og har også opplevd et hjerteinfarkt som satte mange tanker i sving. Alt dette har gitt meg mye erfaring. Også er det morsomt at jeg overrasket programleder Christer Falck.

Falck uttalte nemlig onsdag at Atle var den deltakeren av de tolv som overrasket ham aller mest i positiv retning på øya

Les også: Fra Charterfeber til Robinson

Robinson-Atle forteller at oppholdet definitivt satte sine spor.

- Utvilsomt. Den som følger med får se. Nå har jeg tenkt til å understreke dette ved å bestille en Robinsontatovering, rett og slett.

Tørrfisk mot sushi

- Flere realityplaner?

- Ja, nå er jeg klar for «Farmen»! Jeg melder meg gjerne på igjen, jeg!

12. september er det duket for premiere på den tiende versjonen av Robinson på TV3. Nytt av året er konseptet at lagene er delt inn i nordinger og søringer bokstavelig talt.

TV3 skriver på programmets nettsider: Den gamle motsetningen mellom Norges landsdeler skal settes på prøve. Er nordlendingene like barske og brautende som søringene er glatte og snobbete? Programleder Christer Falck har ett bein i hver landsdel, og vet hvilke brytere han skal vri på for å få opp temperaturen blant tørrfisktilhengerne i nord og sushigjengen i sør.