– Vi skal legge ut «lures» hele dagen

KLARE FOR MARKED: Her er noen av de som skal stå på høstmarked til lørdag. Fra venstre: Samir Bouneeaoud (Dickens), Thor Ole Nilsen (Halden kommune), Britt Brattli (Tista senter), Ulf Aasen (Felleskjøpet), Rune Otto Nilsen (Halden brannvesen), Elisabeth Grimsrud (Gullsmed O. Førlie), Tommy Gjersøe (Halden mikrobryggeri), Inger Midttun (Halden Turist), Atle Simonsen (Sportssenteret), Jo Køhn (Køhn Libris) og foran på traktor: Kjell Einar Huseby.

KLARE FOR MARKED: Her er noen av de som skal stå på høstmarked til lørdag. Fra venstre: Samir Bouneeaoud (Dickens), Thor Ole Nilsen (Halden kommune), Britt Brattli (Tista senter), Ulf Aasen (Felleskjøpet), Rune Otto Nilsen (Halden brannvesen), Elisabeth Grimsrud (Gullsmed O. Førlie), Tommy Gjersøe (Halden mikrobryggeri), Inger Midttun (Halden Turist), Atle Simonsen (Sportssenteret), Jo Køhn (Køhn Libris) og foran på traktor: Kjell Einar Huseby. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

På høstmarkedet til lørdag er det stor sjans for å fange en del pokémon. Visit Halden og Handel i Halden skal legge ut «lures» på alle pokémonstoppene i sentrum under hele høstmarkedet.

DEL

På lørdag blir det mye aktivitet i både sentrum og på Rød Herregård.

Samarbeidsprosjekt

Else-Marie Andersen Guldahl forteller at det har blitt et samarbeidsprosjekt der alle skal bidra for å skape liv i Halden sentrum.

– Dette er jo høstens Halden-dag, og alle tar sine gode krefter og slår det sammen, da blir det høstmarked, forteller Guldahl.

Idd og Berg bondelag bidrar med minibondegård, og Halden brannstasjon har åpen dag.

– Det kommer mulighet for å ta traktorlappen, sier Guldahl.

Det skal være et stort frimarked ved Antikk og kuriosa. Butikker og spisesteder flytter ut i gatene, og Halden Mikrobryggeri skal demonstrere hvordan juleøl skal lages.

– Det kommer til å være testing av elsykkel og forfatter- og kokkebesøk i sentrum, sier Guldahl.

– Det blir mye hygge

Hun forteller at alle gatene og parkeringsplassene vil være tilgjengelige i helgen.

– Vi vil at alle skal komme og oppleve sin egen by på høsten. Det kommer til å være noe for alle. Det er moro for oss at vi kan få til så mye, forteller Guldahl.

– Det blir mye hygge, sier hun.

Pokémonjakt i sentrum

Nytt i år er at Visit Halden og Handel i Halden skal legge ut «lures» i alle sentrumsnære pokéstopper.

Lure er noe du kan bruke for å tiltrekke Pokémon til forskjellige Pokéstops, ikke bare for deg, men også for andre trenere i nærheten.

– Det er Pokémon-feber i lufta enda. Og over 350.000 nordmenn er daglig ute og leter etter Pokémon, sier Guldahl.

De skal derfor gjøre jakten på pokémon morsommere til helgen.

– Vi skal legge ut «lures» på alle pokéstoppene i sentrum under hele høstmarkedet. Fra klokken 10.00 til 16.00.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken