Gå til sidens hovedinnhold

De Marvells singeldebuterer med «Dark love»

Artikkelen er over 4 år gammel

Tidligere i høst kunne HA fortelle om et nytt band i Haldens rock-flora. Fredag starter De Marvells nedtellingen til sitt første album med sin første utgivelse, en digital singel.

For å sjekke ut flunkende nye «Dark love», er det bare å ta turen til en strømmetjeneste i nærheten av deg. Det er det nye plateselskapet Big Day Records som står bak utgivelsen.

Neste uke blir det publisert en video til sangen, lagt ut på YouTube. Den er laget av haldenser Daniel Pedersen, som tidligere har hjulpet bl.a. Oslo Ess med videobilder.

Ekko av Smith og Joplin

– Vi har skrevet Dark love» i fellesskap i øvingslokalet i gamle Bokhandler Andersen, forteller De Marvells-medlem Andreas Buckholm.

De Marvells var tidlig i november i Athletic Sound der de gjorde opptakene til «Dark love» sammen med tekniker/ produsent Dag Erik Johansen.

Resultatet gir en god pekepinn på bandets musikalske retning med klare syttitallsreferanser der man kan høre ekko av sangere som Patti Smith og Janis Joplin over et skarpt rock’n’roll-komp.

Det er Christine Marvell Engebretsen som er bandets bemerkelsesverdige vokalist, mens Markus Berntzen spiller gitar, Eimund Nygård Aadahl slår trommer og Buckholm trakterer bassen.

Kommentarer til denne saken