Veronica Maggio til kultursalen

KOMMER: Veronica Maggio kommer til Halden 18. februar.

KOMMER: Veronica Maggio kommer til Halden 18. februar. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

18. februar kommer den svenske artisten Veronica Maggio til Halden og Brygga kultursal.

DEL

– Som en av åtte byer er Halden med på Maggios norske vinterturné. Det blir turnéavslutning i Brygga, og vi er så klart meget stolte over nok en gang å bli valgt som en av konsertbyene. Konserten er eksklusiv i Østfold, sier Martin Gundersen som er leder av Brygga kultursal i en e-post til HA.

Slo igjennom i 2007

– Maggio har i en god del år regjert hitlistene med poplåter på svensk og slo igjennom da hun vant Grammisgalan i 2007. Her til lands er vel låtene «Måndagsbarn», «Jag kommer» og «Stopp» de mest kjente. Nå får vi muligheten til å oppleve henne og bandet live, og det blir en fartsfylt opplevelse. fortsetter Gundersen.

Tidligere i år slapp hun sitt femte studioalbum ‹‹Den förste är alltid gratis›› der tittelsporet ble spilt på norske kanaler.

Veronica Maggio har siden den gang turnert Skandinavia og USA, og årets høydepunkt kom utvilsomt i august da hun og 20.000 fans fylte Stockholms Stadion.

«Årets Live Act»

Artisten ble kåret som «Årets Live Act» av svensk P3 i 2015.

Hennes personlige tekster og popmelodier av har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner med fem Grammis, to P3 gull, tre Rockbjørner og tre Gaffa-priser.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags