(Fredriksstad Blad)

Farmen kjendis-deltagerne 2018 er nå inne i finaleuken. Og etter onsdagens hinderløype på Finnsvika står det nå kun tre kjendiser igjen.

Både Stian «Staysman» Thorbjørnsen, den tidligere håndballspilleren Frank Løken, modell Maiken Wahlstrøm og Newton-profil Stian Sandø måtte etter kveldens konkurranse pakke sekkene og forlate den idylliske gården utenfor Halden –   etter nesten seks uker.

– Min tøffeste konkurranse

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli værende så sykt lenge. Jeg har alltid kommet langt i de andre realityprogrammene jeg har deltatt i, så jeg tenkte at det ikke ville gå denne gangen. Helt seriøst; jeg trodde jeg kom til å ryke ut etter bare én uke. Dette er definitivt det hardeste jeg har vært med på av slike konkurranser, sier «Staysman» som sikret seg en annenplass i TV2 programmet «Skal vi Danse» i 2015.

  •  I denne podkasten forteller «Staysman» blant annet om sitt opphold på Farmen Kjendis:

– Jeg var utbrent

– Denne måneden har vært sinnssykt tøff, men jeg har hatt så godt av det. Da jeg kom hit var jeg utbrent, sa «Staysman» da han ble valgt til andrekjempe av sin Farmen-venn og YouTube-stjernen Dennis Vareide (27) – etter fire uker på Farmen.

– Ja, vi inngikk en avtale som ikke kom frem på tv helt i starten av Farmen. Avtalen gikk ut på at vi skulle velge hverandre, dersom en av oss ble valgt til førstekjempe. Derfor ble jeg ikke overrasket.

Thorbjørnsen forteller at han hadde hjemlengsel, og mener det var årsaken til seieren mot Vareide i øksekast-konkurransen:

– Jeg visste at om jeg røk ut, var det også veldig greit. Derfor klarte jeg å være helt rolig, sier kjendisen som ble sesongens siste storbonde.

Kjøpte storbondestolen

Og han likte seg definitivt i storbondestolen.

– Jeg følte jeg måtte ha en suvenir fra Farmen, så jeg kjøpte storbondestolen, sier «Staysman» som måtte ut med 2.000 kroner.

– Hvor har du plassert den?

– I forrige uke, da TV2 sendte episodene hvor jeg var storbonde, sto den midt i stua. Men nå har jeg akkurat flyttet den ut i min pokerbule. Tror den passer bedre inn der enn i stua, ler «Staysman».

Måtte ha stuntmann

– Skal du kjøpe hest også snart?

– He he, svaret er nei. Det er absolutt ikke aktuelt. Jeg var redd for hester da jeg kom på Farmen, der inne gikk det heldigvis litt bedre. Jeg ble faktisk litt tryggere, og kom meg opp på hesten. Men da vi skulle spille inn «Staysman & Lazz feat. Lothepus» – «Om 100 år er allting glemt» – hadde jeg stuntmann da vi red. Hestene vi fikk der var nemlig mye større enn de to på Farmen, unnskylder Thorbjørnsen seg.

 

– Og når ser vi deg på tv neste gang?

– Det blir vel i mars, da er jeg med i jubileumssesongen til TV3s «Paradise Hotel», men jeg har gjort flere innspillinger som kommer til å vises utover året. 

PS! Søndag er det både semifinale og finale i Farmen kjendis. Der møtes bonde Inga Berit Lein (37), langrennsløper Martine Ek Hagen (26) og motocrossfører Pål Anders Ullevålseter (49).

Aune Sand deltok også i årets utgave av Farmen kjendis, men røk ut allerede den første uken.

  • Her kan du se «Staysman & Lazz feat. Lothepus» hvor Staysman må bruke stuntmann – «Om 100 år er allting glemt» – saken fortsetter under videoen: