Kreftsyk Bjørnov avlyser konsert på Blå Grotte

MÅ AVLYSE: Den folkekjære artisten må avlyse vårens konserter for å gå gjennom en kreftbehandling.

MÅ AVLYSE: Den folkekjære artisten må avlyse vårens konserter for å gå gjennom en kreftbehandling. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ingrid Bjørnov (54) har fått kreft og avlyser sin utsolgte forestilling på Blå Grotte den 22. mars. Alle kjøpte billetter blir refundert.

DEL

(Fredriksstad Blad) – Ingrid Bjørnov skal gjennom en behandling som ikke er forenlig med turnélivet og avlyser hele turneen denne våren. Vi håper hun raskt blir frisk og kan komme tilbake, sier Jonas Qvale som er markedsføringsansvarlig på Blå Grotte.

Den  folkekjære artisten  var klar for å reise rundt med sin nye forestillingen «Steinway to Heaven» da hun i høst fikk kreftdiagnosen -  én uke før premieren

– Hun ble raskt tatt hånd om av leger/sykehus – og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra. Hun gjennomførte hele høstturneen, med kun endring på noen få forestillinger. For to dager siden fikk hun beskjed om at det nå var kommet tilbake, og vi må derfor avlyse resten av turneen, slik at hun raskt får gjennomført nødvendig behandling, heter det i en pressemelding fra hennes produsent.

Dermed avlyser nå Bjørnov sine 34 planlagte forestillinger, flere av dem var allerede utsolgt  -  som her i Fredrikstad.

– Alle som har kjøpt billetter til forestillingen, henvender seg der de er kjøpt, for refusjon. Vi beklager den oppståtte situasjonen, men Ingrid vil nå bruke tiden på å bli frisk, slik at hun kan komme tilbake på scenen igjen, om ikke lenge, skriver produsenten videre.

Ingrid Bjørnov har i pressemeldingen følgende kommentar til situasjonen:

"Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten.

Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill.

Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av

Steinway to Heaven-turnéen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake."

Artikkeltags