På skolens hjemmeside skriver kommuneoverlegen at elevene må være i karantene og hjemme fram til prøvesvar foreligger.

Koronasmitte

– Det er i dag 27. januar 2021, påvist koronasmitte hos en ansatt på 2. trinn. Det fører til at trinnet er satt i karantene. Karantenen gjelder fra og med 26. januar, og varer til og med, 5. februar, skrives det.

Og videre: – Alle elever i kohort/trinn anbefales å teste seg for korona. Halden kommune vil ta kontakt med dere for å avtale tidspunkt for testing. Testen er ikke obligatorisk, men vi oppfordrer alle til å benytte seg av muligheten slik at vi får kartlagt situasjonen så bredt som mulig.

– Dersom barna får symptomer på smitte i karanteneperioden, skal hele husstanden i karantene fram til det foreligger negativt prøvesvar. Dersom eleven ikke har symptomer på korona, kan søsken og øvrig familie gjennomføre hverdagen på normal måte, poengteres det.

Også tredjeklassinger

Ikke nok med dette. Det er mistanke om at en ansatt på 3. trinn er smittet av koronaviruset.

– For å være på den sikre siden, har kommuneoverlegen besluttet at 3A og 3B ved Tistedal skole skal i foreløpig karantene fra og med 27. januar og fram til prøvesvar. Dette betyr at alle elevene i 3A og 3B dessverre må holde seg hjemme i denne perioden. De som er i foreløpig karantene skal ikke testes. Når prøvesvaret vi venter på foreligger, så vil det komme ny beskjed, skrives det.