Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjer i Halden i helga

Artikkelen er over 5 år gammel

Fredag er det duket for Jonas Fjeld i Brygga Kultursal og Haldenbandet The Peacocks spiller på Grand Baren. Bandet består av Geir "Obal" Johansen og Thrond Asker.  

Utstilling på Rød

Lørdag åpner kunstneren er Glenn M. Skibsted sin utstilling hos Galleri Lille Martine. Alle bildene er nye for publikum, og det til en viss grad er en sammenheng mellom dem. Sammenhengen er at alle har motiver fra Halden.

Her er det bygninger og steder som du kan kjenne igjen, selv om bildene har overraskende elementer og perspektivene etter eget utsagn er «lekt med», har haldenskunstneren uttalt.

Minifestival på Siste Reis:

Denne helgen er det to konserter på Siste Reis med lokale band.

Lørdag kveld spiller The Same Name og søndag kveld er det Warp Riders, mens Salmon Smokers med gjesteartist Ole Evenrud inntar den intime scenen mandag.

Innehaver Magne Skaug kaller det en Siste Reis minifestival og minner om at det er begrenset med plasser.

Jonas Alaska på Herregårdskafeen

Lørdag kveld blir det konsert med  Jonas Alaska på idylliske Herregårdskafeen.

Alaska fikk sitt gjennombrudd i 2011. Det var det året Jonas Alaska, eller Jonas Aslaksen, som han egentlig heter, ble trippelnominert til Spellemannsprisen, og førsteplata – produsert av Thom Hell – ble rost opp i skyene.

Siden den gang har han rukket å gi ut to plater til, "If Only As A Ghost" produsert av Kjartan Kristiansen i 2013 og "Younger" produsert av Erlend Mokkelbost i 2015.

Günther Nilsen Band

Günther Nilsen Band gjester Bryggerhuset lørdag kveld.

 – Vi kan love et par timer med skikkelig progrock, har Arild Karlsen og Erik Stubberud tidligere uttalt til HA.

– Det er der vi befinner oss, selv om dette er en salig blanding av jazz-blues og rock. Det er norske tekster og alt er egenprodusert, sier gutta fra Fredrikstad. I bandet inngår også Torkel Varfjell som har litt mer røtter til Halden enn de andre kara.

The Mighty Stef

Lørdag spiller Mighty Stef på Feelgood med support fra Halden bandet Ay Caramba.

Søndag:

Konsert på Frivilligsentralen
Søndag kveld inviterer Frivilligsentralen til konsert med Vertavokvartetten med Frode Haltli.

Kommentarer til denne saken