Åge Aleksandersen til Fredriksten festning 20. juli 2019

ÅGE TIL FREDRIKSTEN: Trond Lie i Eventyrlie inviterer til 70 års-jubileum og  en stor sommerkonsert på Fredriksten Festning lørdag 20. juli 2019 sammen med Henning Kvitnes og Hanne Boel.

ÅGE TIL FREDRIKSTEN: Trond Lie i Eventyrlie inviterer til 70 års-jubileum og en stor sommerkonsert på Fredriksten Festning lørdag 20. juli 2019 sammen med Henning Kvitnes og Hanne Boel.

I forbindelse med at artisten fyller 70 år 21. mars, legger han ut på en turné med få, men eksklusive stoppesteder. Halden er et av dem.

DEL

Det er Trond Lie i eventselskapet Eventyrlie, de samme som arrangerer Allsang på grensen, som har hentet inn den hardtarbeidende rockeren til Halden.

- Åge og Sambandet kommer i 2019 kun til å gjøre noen svært få store jubileumskonserter. På denne unike konserten vil han også ha med seg sine gode venner Hanne Boel og Henning Kvitnes, forteller Lie.

Dette blir den eneste konserten Åge Aleksandersen gjør i Østfold i 2019.

Les vårt ferske intervju med Åge Aleksandersen:

Turnéen har fått navnet "Åge & Sambandet 3570", som henspeiler på at det er 35 år siden albumet "Levva livet" kom ut, og at Aleksandersen selv fyller 70 år.

- Dette blir en folkefest av dimensjoner, og vi legger ut 5000 billetter. Konserten vil være på «allsangscenen». Stolene foran scenen blir fjernet slik at det blir et stående publikum, forteller en entusiastisk Lie.

Billettene blir lagt ut for salg allerede i morgen klokka 09:00.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags