Svenskekongen kommer til Svinesund i høst

BRUÅPNING: Kong Carls Gustav av Sverige og Kong Harald av Norge var begge til stede på Svinesund den 10. juni 2005 i forbindelse med åpningen av den nye Svinesundsbrua. Her er de sammen med konferansierene Harald Treutiger (t.v.) og Harald Rønneberg.

BRUÅPNING: Kong Carls Gustav av Sverige og Kong Harald av Norge var begge til stede på Svinesund den 10. juni 2005 i forbindelse med åpningen av den nye Svinesundsbrua. Her er de sammen med konferansierene Harald Treutiger (t.v.) og Harald Rønneberg. Foto:

Har du en interesse for royale? Da kan det være greit å vite at Kong Carl Gustaf snart kommer til vårt distrikt.

DEL

I forbindelse med at Foreningen Norden fyller 100 år i år, vil Kong Carl XVI Gustaf delta på en markering på Svinesund den 25. september.

Det endelige programmet er ikke klart, men det er i alle fall spikret at kongen kommer både til Uddevalla og til Svinesund den 25. september.

– Kongen vil være ute og treffe mennesker og se på virksomheter og da passer det bra å koble sammen holdbarhet- og utviklingsspørsmål i Bohuslän-regionen, sier Bo Andersson, generalsekretær i Foreningen Norden i Sverige til P4.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags