Fredag var nemlig realitykjendis og influencer Martine Lunde (26) innom Halden for å spille inn en episode av en ny serie på TV2 play. I serien skal hun prøve seg i et nytt yrke i hver episode. Denne helgen fikk hun teste bartenderyrket på Grand Bar, noe hun aldri har gjort tidligere.

Martine Lunde er kjent fra blant annet reality-programmet «Paradise Hotel», men har senere vært å se i blant annet «Bloggerne», «Farmen kjendis» og «Skal vi danse». I høst var hun med på det nye konseptet «Norges nye megahit», mens hun i dag er aktuell med TV-serien «Sofa».

Jobbet på utested før

– Jeg koser meg skikkelig! Faktisk det gøyeste yrket jeg har testet ut hittil, forteller Lunde begeistret til HA.

Hun sier videre at hun har jobbet på et utested før, men aldri bak baren. Da jobbet hun nemlig i garderoben, så dette var en helt ny erfaring for henne.

Fredag fikk Lunde et lynkurs i bartending, og var selv overrasket over at drinkene hun lagde faktisk smakte godt. Hun innrømmer at hun egentlig er helt elendig til å blande drinker.

– Når jeg blander drinker til venninner og sånn, så spyr de liksom, forteller kjendisen.

Imøtekommende Haldensere

Lunde nevner at det ikke er første gang hun har vært her i Halden. Hun har faktisk en venninne, haldenser Cornelia Thorsen (24), som også poster innhold på sosiale medier.

– Så da har jeg kjørt litt rundt i Halden, spist nede ved brygga og besøkt festningen og litt sånn, sier Martine.

Martine ler og sier videre at hun også har fått være med på harryhandel.

– Det første som skjedde da jeg kom inn her på Grand, var at det kom en guttegjeng inn, satte seg og drakk litt. Da de skulle gå så spurte de meg om jeg hadde lyst til å være med i sånn ræggerbil, forteller Martine.

Martine forteller at det har vært en liten drøm å være med på ræggen sånn ordentlig.

– Da fikk jeg være med rundt på en kjøretur. Også fikk jeg hørt litt på sånn Hagle-musikk, og dratt fram den indre råneren i meg. Jeg elsker rølp, jeg, sier en entusiastisk realitykjendis

Kjenner det i ryggen

Det å jobbe i bar er uvant for influenceren. Etter noen timer bak bardisken kan Martine fortelle at hun kjenner det litt i både ryggen og beina.

– Jeg skal nok ikke slutte som Influencer og bli bartender, men det er absolutt dritgøy. Jeg tipper at jeg blir litt støl etter det her, avslutter Lunde.