Gå til sidens hovedinnhold

Kjære foreldre! Ta dere sammen!

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har de siste dagene sett mange ulykker med elsparkesykkel. Unger som treffer hverandre, unger som treffer voksne, unger som tryner fordi det er fortau, men aller verst; unger som treffer biler.

En nær bekjent ble påkjørt bakfra (i bil) mens hun ventet på å svinge i et kryss. Heldigvis ingen skade på barnet, men... det var bare flaks.

Så kjære foreldre!

Som forelder forstår jeg at det tidvis kan være slitsomt med unger. Såpass at man kanskje til og med ønsker dem dit pepperen gror noen ganger?

Det er kanskje derfor dere sender ut deres lite sjarmerende småtroll ut i trafikken, som kamikaze-piloter, på elektrisk sparkesykkel uten fartsbegrensning, hjelm, refleks, trafikkforståelse eller sunn fornuft?

Ikke vet jeg, men det jeg vet er at jeg er bilist. Og bil vinner mot barn på sparkesykkel. Hver gang. Jeg er lei av å aldri vite fra hvilken retning disse selvmordsbomberne dere har avlet opp kommer fra og i hvilken fart.

Jeg vil nemlig ikke bli den som skraper restene av en 10-åring fra bilen min fordi han kjørte den pappa-og-mamma-sponsa elsparkesykkelen uten fartsbegrensning.

Så, kjære foreldre! Ta dere sammen!!

Kommentarer til denne saken