Thomas Stenersen og Isak Bakkerud har nemlig signert kontrakter som binder dem til Halden for de neste sesongene. Både Stenersen og Bakkerud kommer fra HK Herulf.

Begge to har vært en del av juniorlandslaget for årgangen 2002/03, der Stenersen blant annet var med landslaget under deres siste mesterskap i Spania.

Viktig for HTH-framtida

Trenerteamet til Halden er strålende fornøyde med de to nyervervelsene, som styrker den lokale satsingen til Haldens håndballflaggskip.

– Vi har fulgt begge over tid og har sett en god utvikling som har gjort at vi ønsker å tilknytte oss begge for å bygge et lag for framtida. Thomas som er venstre bakspiller har vært en del skadeplaget de siste sesongene, men råmaterialet er veldig spennende, sier Jan Thomas Lauritzen og Sigvald Andreassen.

– Det samme kan sies om den nye kantkollegaen til Mounir, Isak er en spiller som på mange måter er litt lik Mounir som spillertype. Mye fart, power og gode teknisk ferdigheter, fortsetter Halden-trenerne.

– Spennende prosjekter

De to ungguttene har hatt flere tilbud, men valget falt på å utvikle seg videre i Halden.

– Jeg valgte HTH som klubb på grunn av helhetsinntrykket jeg fikk. Spennende prosjekter, god rekruttering, og et fint samhold både i og rundt klubben. I tillegg er HTH kjente for å utvikle og gi tillit til unge, lovende spillere – noe jeg ser på som veldig positivt. Jeg kjenner også en del mennesker i og rundt klubben fra før av som skryter veldig av det sportslige klubben har å tilby, forteller Bakkerud.

Thomas Stenersen, som altså er lillebror av HTHs keepertalent Jonas Stenersen, valgte å følge i storebrors fotspor.

– Jeg synes HTH virker som en veldig bra klubb. Jeg kjenner trenerne fra før og vet at de er ordentlig dyktige. Samtidig virker spillergruppa nå veldig spennende. Miljøet rundt klubben virker også svært bra og broren min har skrytt veldig av klubben, sier han.