FREDAG 31.3

ANNET

frimarked: Salg av mange fine antikviteter, klokker, kniver, klær, glass og krystall, smykker, kremer, filmer, frimerker o.l. ( Tidl. MATCH ) Alle hjertelig velkommen.

Halden Storsenter., kl. 11.00

Unni Wilhelmsen & Henning Kvitnes: Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes møttes for første gang sensommeren 2015 under innspillingen av seerfavoritten «Hver gang vi møtes». I løpet av det 10 dager lange oppholdet fant de to virkelig tonen, både musikalsk og personlig - og et felles ønske om å møtes igjen, oppstod umiddelbart. Vinteren 2017 legger de to derfor ut på en eksklusiv miniturné! Det blir nært når to folkekjære låtskrivere slår seg sammen. Det blir faktisk dobbelt så nært! Unni og Henning plukker fra sine rikholdige låtskattekister, og inviterer til en konsertopplevelse de gleder seg veldig til – og vi tror du sent vil glemme. Med seg på tangenter har de Jon Willy Rydningen. VELKOMMEN!

Brygga Kultursal Halden, kl. 19.00

Stig Nergård m/ band: Stig Nergård er en artist med lang og bred erfaring. Signert til Universial Music/Sonet som 19 åring med bandet Daisy's Dead. Senere startet han Tellus Requiem. Har turnèrt med blant andre Kamelot og Uriah Heep. Nå satser han på sin karriere som soloartist. 19 januar i år kom han med ny EP «Peaks 'n' Squeaks». Stig skriver låter i sjangeren pop/rock/americana/singer-songwriter. Support : Malin Möller

Bryggerhuset Syd, kl. 21.00

MUSIKK

vi3 - til sangkveld i Pinsekirken Salen: Fredag 31.mars samles vi igjen til en hyggelig sangkveld i Pinsekirken Salen. Denne gangen får vi besøk av en gospel trio. Gruppen,vi3, som er fra Halden og Rakkestad og består av Vidar Nilsen - sang og gitar, Jan Pihlstrøm-sang og gitar, Asbjørn Melby - bassgitar. De har et bredt repertoar med gode gamle evangeliske sanger. Deres ønske er å formidle en levende Jesus Kristus gjennom sin sang og musikk, slik at enda flere skal få erfare Jesus Kristus i sine liv. Vi gleder oss også til å hygge oss med litt shadowsinspirert instrumentale innslag fra disse fantastiske musikere. De har sunget sammen i flere år og holder konserter, sang - og musikkmøter samt « venner/venners» fester. Gratis inngang. De blir salg av noe å spise. Hyggelig sosialt samvær. Kollekt. Vi tror det blir en flott kveld med fantastisk sang og musikk. Benytt denne anledningen til å høre disse i pinsemenigheten Salen fredag 31.mars kl. 19.00. Alle er hjertelig velkommen!

Pinsekirken Salen, kl. 19.00

Svein Bjørneby Kvartett: Jazzkveld på Bakgården Restaurant med Svein Bjørneby Kvartett. Sangsolist denne kvelden er Margrete Gaulin Simensen. Hun er kjent som en dyktig og allsidig sangerinne, ikke minst har hun de siste par årene vært fast solist med Halden Storband. Atter en gang velkommen til en hyggelig jazzkveld i Bakgården. Husk å bestille bord på tlf. 69188290.

Restaurant Bakgården, kl. 20.00

RELIGIØST

Sangcafe på Salen Prestebakke: Sangcafe På Salen Prestebakke Fredag 31 Mars kl.18.00 da kommer Kornsjøteamet og blir med den kvelden .Bevertning, loddsalg Ønsker Alle velkommen

Salen Prestebakke, kl. 18.00

UTSTILLING

The art of broken pieces: Et kunstarrangement hvor det fokuseres på seksuelle overgrep gjennom ulike former for kunst, musikk og faglige innslag. Å bli utsatt for overgrep har store konsekvenser og reaksjonene er like mangfoldige og ulike som de som blir utsatt. Brukket, knust i stykker og ødelagt er gjerne beskrivelser man hører i forbindelse med overgrep, Den japanske kunstformen kintsukuroi går ut på å reparere knust keramikk med gull. Filosofien som ligger bak er at ved å anerkjenne historien og synlig innlemme reparasjonen i det nye i stedet for å skjule det, vil resultatet bli et vakrere, sterkere og mer verdifullt objekt. Kan denne filosofien overføres til oss mennesker

Galleri WendA, Jernbanegata 4, kl. 18.00

LØRDAG 1.4

ANNET

Camp Eurocash: Det er klart for en ny utgave av Camp Eurocash, en håndballskole der du får tips fra spillerne til Halden Topphåndball. Dato: 1. april Sted: Remmenhallen Kapasitet: 40 plasser For gutter og jenter født fra 2000 til 2005 Du får:  - To håndballøkter - Varm lunsj mellom øktene - T-skjorte

Remmenhallen, kl. 10.00

frimarked: Salg av mange fine antikviteter, klokker, kniver, klær, glass og krystall, smykker, kremer, filmer, frimerker o.l. ( Tidl. MATCH ) Alle hjertelig velkommen.

Halden Storsenter., kl. 11.00

Boklansering av SKJÆREBOKA: SKJÆREBOKA Magne Husby / Jørn Bøhmer Olsen Jørn Bøhmer Olsen signerer boken

KØHN LIBRIS, kl. 12.00

Live DJ (Tom Skjeklesæther): Tom Skjeklesæther er DJ og setter på passende plater hele kvelden! Gratis inngang! 18-års grense etter kl. 23. Lydanlegget på Bryggerhuset Syd er kjøpt inn med støtte fra Musikkutstyrsordningen.

Bryggerhuset Syd, kl. 21.00

Kvelertak - Nattesferd: Kvelertak er et norsk hardcore/metal-band fra Stavanger. Bandet ble startet i 2007 og består av Erlend Hjelvik (vokal), Bjarte Lund Rolland (gitar), Maciek Ofstad (gitar), Vidar Landa (gitar), Marvin Nygaard (bass) og Kjetil Gjermundrød (trommer). Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig hardcore punk med black metal-elementer. Bandet kaller selv musikken sin «necro 'n' roll», og synger på norsk.

Brygga Kultursal Halden, kl. 21.00

MUSIKK

Tomix: Dans i Tistedal Tomix spiller til dans i Folkets Hus, Tistedal Lørdag 1. april Kl. 20:00 medlemmer, venner og bekjente hjertelig velkommen

1792 Tistedal, Hårbyveien, Folkets Hus, kl. 20.00

RELIGIØST

Formiddagstreff i Pella Tistedal 1. april: Formiddagstreff i Pella Tistedal lørdag 1. april klokke 11.00. Det blir andakt av Sverre Hognestad. Sang av Glenne Musikklag. Ønsker du skyss, ring 95 93 66 66. Alle hjertelig velkommen.

PELLA TISTEDAL, kl. 11.00

Messe på polsk: Lørdag ettermiddag er det messe på polsk.

St. Peter katolske kirke, Halden, kl. 17.00

SØNDAG 2.4

MUSIKK

Veldedighetskonsert SOS-barnebyer: Veldedighetskonsert i Halden Når: 2. april, kl. 18.00 Hvor: Immanuels kirke, Halden Kom og nyt en fin, variert, «annerledes» konsert. Norges kjente topp pianist Wolfgang Plagge kommer! Unge talenterte haldensere vil overraske oss med både sang, ypperlig klarinettspill og band. Videre nevnes Trioen Tress, haldens country duo Hege og Omar, Haldenia, Haldens eldste kor, og Frivilligsentralens gruppe Gørgod sang med trioen «stemning».

Immanuels kirke, kl. 18.00

RELIGIØST

Gudstjeneste i Tistedal kirke: På søndag er det gudstjeneste i Tistedal kirke. Kapellan Martin Lund forretter, og organist Arve Tønnesen spiller. Babysangdeltagere, 1-, 2- og 3-åringer har et spesielt fokus i søndagens gudstjeneste. Vi får oppleve babysang på nært hold, og diakon Hilde Finsådal har dagens preken. Hun vil også dele ut gaver til 1-, 2- og 3-åringene. I dag er også seksåringer spesielt invitert for å få utdelt sin seksårsbok! To barn skal døpes, og vi feirer nattverd sammen.

Tistedal kirke, kl. 11.00

Katolsk høymesse 5. søndag i fasten: Alle er velkommen til høymessen 5. søndag i fasten. Det blir også kirkekaffe i menighetslokalet.

St. Peter katolske kirke, Halden, kl. 11.00

Gudstjeneste på Ynglingen: På søndag inviterer Halden menighet til gudstjeneste på Ynglingen. Sogneprest Jan Boye Lystad forretter, og kantor Marie Håkensen spiller. Sistnevnte har med seg Halden barnekor, som vil synge for oss. Dette er det tradisjonelle påskeverkstedet for Halden menighet, og menighetspedagog Iselin Andersen Gjøstøl har i tillegg invitert seksåringer spesielt for å få utdelt sin seksårsbok! Vi skal også feire nattverd sammen.

Ynglingen, Vidars vei 21, Halden, kl. 11.00

Gudstjeneste i Idd kirke: På søndag er det gudstjeneste i Idd kirke. Sogneprest Kjell Halvard Flø forretter, og organist Knut-Ronald Haugen spiller. I dag er seksåringer spesielt invitert for å få utdelt sin seksårsbok! Ett barn skal døpes, og vi feirer nattverd sammen. Dagens offer går til menighetshuset Karlsholm.

Idd kirke, Halden, kl. 11.00

Gudstjeneste i Frikirken 2. april: Søndag 2. april inviterer vi til gudstjeneste med nattverd. Pastor Steilbu taler, og ungdommene i Disciples synger. Det er søndagsskole for barna, og etter gudstjenesten er alle velkommen til kirkekaffe.

Halden Frikirke, kl. 11.00

Samling for alle generasjoner: Rokke Normisjon arrangerer samling for alle generasjoner. Bibeltime ved Åsmund Bjørnstad med påfølgende gruppearbeid. Eget opplegg for barna. Ute-/eller inneaktiviteter avhengig av været. Varmt måltid og kaffe. Velkommen!

Rokke Bedehus, kl. 11.00

Gudstjeneste i Rokke kirke: På søndag er det gudstjeneste i Rokke kirke. Sogneprest Halvor Gregersen forretter, og kantor Rana Ahmadova spiller. Vi feirer nattverd sammen, og dagens offer går til menighetens arbeid.

Rokke kirke, kl. 11.00

Vårtakkegudstjeneste: Søndag formiddag får vi storfint besøk på vårtakkedagen. Speidermusikken fra Skien spiller i gudstjenesten. Korpset har sitt utspring fra speidertroppen i Metodistkirken i Skien, og består av 30 medlemmer i alderen 21-82 år! Musikkvalget er meget variert med stor vekt på kirkemusikk, men også et godt utvalg av marsjer, musikaler, norsk musikk / folkemusikk, og noe nyere moderne musikk. De skal få god spilletid i gudstjenesten. Ellers blir det preken av prest Hilde Tveter, og det vil bli samlet inn våroffergave til menigheten. Etter gudstjenesten inviteres det til kirkekaffe. Velkommen!

Metodistkirken Halden, kl. 11.00

Jazzgudstjeneste i Baptistkirken Tabernaklet: Søndag formiddag holdes jazzgudstjeneste i Baptistkirken Tabernaklet. Pål Esben Gustavsen med en gruppe fra Halden Storband deltar sammen med solist Margrete Gaulin Simensen. Det blir nattverd. Tale ved menighetens pastor, Atle H. Eidem.

Baptistkirken Tabernaklet, Ole Dahlsgate 1, kl. 11.00

Gudstjeneste på Elim: I søndagens gudstjeneste er det pastor Agnar Sæli som taler. Et av menighetens små barn vil bli barnevelsignet. Det blir sang av Daniel og Peter Lexander. Gudstjenesten avsluttes med nattverd og bønnevandring. Under talen er det eget møte for barna.

Baptistkirken Elim, Tistedal, kl. 11.00

Konsert med Speidermusikken og Salen hornorkester: Søndag ettermiddag er det duket for mye god musikk på Salen. Speidermusikken fra Skien og Salen hornorkester vil ha hver sin avdeling, og også spille ett nummer sammen. Speidermusikken har sitt utspring fra speidertroppen i Metodistkirken i Skien, og består av 30 medlemmer i alderen 21-82 år! Besetningen er en ren messingbesetning. Musikkvalget er meget variert med stor vekt på kirkemusikk, men også et godt utvalg av marsjer, musikaler, norsk musikk / folkemusikk, og noe nyere moderne musikk.

Pinsekirken Salen, kl. 15.30

Møte Halden Normisjon: Halden Normisjon ønsker alle velkommen til møte søndag 2 april kl. 1800 Tale av Kjell Halvard Flø. Vi-3 synger og spiller.

Halden Normisjon, Aspeveien 1, kl. 18.00

Konsert med Army Gospel og Tistedal Hornmusikk: Søndag 2 april kl 18.00 inviteres du til en flott konsert med Army Gospel og Tistedal Hornmusikk i Tistedal kirke! Kom og opplev god sang og musikk. Appell ved Øyvind Askevold. Velkommen!

Tistedal kirke, kl. 18.00

SPORT/FRILUFT

Fottur/Rundtur på Ystehedeneset og Skriverøya: Tistedalen friluftslag / Turistforeningen inviterer til sesongens første tur, en fottur/rundtur på Ystehedeneset og Skriverøya, starter med at vi møtes ved Ystehedebrakka (HV-brakka). Selve turen i skogen varer ca. 3,5 - 4 timer + pauser og betegnes som lett. Kan også passe for barn som er litt øvet i å gå i terrenget. Ta med mat og drikke. Skogbunnen er relativ tørr. Vi skal følge skogsbilvei/traktorvei og god sti.

Ystehedebrakka HV-brakka kl. 10.00

MANDAG 3.4

ANNET

Halden Høyres Eldre: Else Kathrine Hveding vil orientere fra møter. Planlegging av sommerutflukt. Velkommen til et hyggelig kaffe-møte med prat. Ta gjerne med venner. Hilsen Halden Høyres Eldre.

Halden Håndverkerforening, kl. 12.20

Utviklingshemmedes situasjon i Halden: Åpent møte om forhold i Halden. Lise Dahlman belyser situasjon som tjenestemottager. Jørn Ørnlund Nilsen fra NFU beretter om saker vi som brukerorganisasjon blir engasjert i. Ina Nohr om hvordan det var å flytte til egen bolig. Anita Ørbeck om saker bra det kommunale rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Tid for spørsmål og diskusjon. Det er Østfold NFU som arrangerer møte og alle interesserte er velkommen.

På Erlandsens Conditori, Storgaten 10 i Halden, kl. 18.00

Lions mannekengoppvisning: Lions Club Halden / Iddefjord arrrangerer mannekengoppvisning. Triconella AS fra Sarpsborg viser vår og sommermoter på Rokke bedehus. Bevertning. Loddsalg. Entré kr 100,-. Hjertelig velkommen.

Rokke Bedehus, kl. 18.00

SPORT/FRILUFT

Turgruppe: Vi går tur hver mandag. Oppmøte Frivilligsentralen kl. 10.30 Åpent for alle!

Halden Frivilligsentral, Violgata 14., kl. 10.30

HOBBY/MØTE

Hobby/møte i Fagforbundets seniorgruppe: Busterudgatens eldresenter., kl. 18.00. Fagforbundet Halden og Aremarks seniorgruppe har medlemsmøte mandag 3. april 2017 i Busterudgatens eldresenter kl. 18.oo. Som musikalsk underholdning får vi besøk av Firerkvartetten. Ellers generelle opplysninger om sommerturen, høstturen og annet. Enkel bevertning, loddsalg. Vi ønsker våre medlemmer velkommen til en hyggelig kveld.

Slektsforskning: Halden bibliotek, kjelleren, kl. 18.30. Slektsforskerforeningen Mikroklubben har hver mandag kveld møte i kjelleren på Halden bibliotek. Slektsinteresserte er velkommen til å stikke innom for å se om dette kan være noe for dem. Kanskje kan man også få gode tips fra klubbens medlemmer om hvordan man kan komme videre i sin søken etter egne aner. NB! Inngangsdøra til biblioteket låses kl. 19.00.

Trond Henriksen: «Ingen murer er for høye», Berg Ungdomslokale, kl. 19.00. Mandag 3.april kl. 19.00 kommer Trond Henriksen til Berg Ungdomslokale og holder foredraget «Ingen murer er for høye». Det blir mulig å få kjøpt boka. Dette er et åpent arrangement. Ta med venner og kjente, unge og gamle, menn og kvinner!

Etter pausen fortsetter vår serie om det som skjer i bygda. Denne gangen forteller Nina Garder om Gildehallen på Østgaard. Arrangør: Berg Bygdekvinnelag

PÅGÅR FOR TIDEN

UTSTILLING

Sophie Nyrerød og Stein Smaaskjær: Galleri lille Martine ønsker velkommen til årets første utstilling på Galleri Rød! Det blir flotte og fargerike malerier av Sophie Nyrerød og både malerier og spennende grafikk av Stein Smaaskjær!

Galleri Rød Herregård, 1/04–2/04