- Dette var veldig kjekt. Vi har gledet oss lenge. Det var deilig å endelig være her, sa Lone til HA rett etter at siste strofe var sunget.

- Mitt hjerte alltid vanker og Det hev ei rose sprunge, som jeg fremførte i kveld, er to av mine norske favoritter. I kveld gjorde vi en litt annen vri på de, og det var givende, smilte en storfornøyd sangerinne. Som kanskje imponerte aller mest med låta "Jul, jul, strålande jul".

Lone Bjerke Falch (29) er gift med Petter Falch fra Concordiagutane, som koret sammen med Thomas Breda i kveld. Sammen har de to små gutter. Hun har de siste årene hatt fullt opp med å være småbarnsmor. Men hun er dirigent for Soulchildren, og jobbet lenge som sanglærer.

Caroline Karlsen var en av 100 publikummere i går, og var veldig glad for at hun valgte dette arrangementet denne kvelden.

- Det var stemningsfullt, behagelig og beroligende. Jeg følte jeg kunne roe ned i en stressende juletid. Lone har en fantastisk stemme, mente Caroline Karlsen.

I tillegg til Petter og Thomas, hadde Lone med seg Torstein Kinn på kontrabass, Tore Skauen på trommer, Vegard Ringsby Hasselgård og Anders Håkensen på gitar. Hun imponerte med å synge klokkerent i alle lyse toner. Det var ikke én sur tone i den 60 minutter lange julekonserten. Søndag bidrar Bjerke Falch når Concordiagutane har konsert i Halden frikirke.