– Neeeeeeei!

NEEEEEEIJ: Drilon Turkaj fortviler og kan nesten ikke tro at han klarte å misbruke gigantmuligheten han fikk ti minutter før slutt på Rolvsrud kunstgress. Mål ble det ikke, og Kviks serieåpning mot Lørenskog endte dermed 0-0.

NEEEEEEIJ: Drilon Turkaj fortviler og kan nesten ikke tro at han klarte å misbruke gigantmuligheten han fikk ti minutter før slutt på Rolvsrud kunstgress. Mål ble det ikke, og Kviks serieåpning mot Lørenskog endte dermed 0-0. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Her fortviler Drilon Turkaj etter å ha misbrukt sjansen til å gi Kvik Halden tre poeng i premieren.

DEL

– Det er jo egentlig helt utrolig at jeg klarte å bomme. Den skal bare sitte i mål, sukket Turkaj etter 0-0 mot Lørenskog.

Café Sleivspark...

I en forblåst seriepremiere nærmest blottet for sjanser, fikk Kviks høyrekant den aller største – ti minutter før slutt.

Almir Taletovic, som gjorde et meget godt innhopp, spilte Turkaj helt alene med Kamil Olsztynski – ved målet i motsatt ende av kiosken med navnet Café Sleivspark. Treffende også med tanke på situasjonen som kunne avgjort kampen.

– Jeg traff ikke helt rent, nei, men var likevel sikker på at det skulle bli mål. Så den inne, og hadde nesten begynt å juble, da keeperen fikk fingertuppene på ballen, sukket Turkaj, og tok seg til hodet i ren fortvilelse.

– Klart det er bittert

Etterpå var både han og de andre Kvik-spillerne skuffet over at det bare ble ett poeng.

– Når vi var så nær, var det bittert at det bare ble ett poeng. I andre omgang var vi gode, men samtidig skuffende at vi ga bort alt av initiativ før pause.

Turkaj var ikke alene om å komme til sjanser. Björn Berglund, den svenske spissen, skulle bare styre inn et innlegg fra nevnte Taletovic. Men igjen sto keeper Olsztynski i veien.

– Avslutningen ble ikke helt som jeg ville, og keeperen deres gjorde også en bra redning, fortalte Berglund etterpå.

Endelig premierepoeng

Tar vi med at Lørenskog følte seg snytt for straffe, at Kvik hadde et par nesten-sjanser og at begge lag kunne avgjort helt på tampen, er egentlig alt av sjanser nevnt. For ja, dette var – med unntak av Turkajs «alle sjansers mor» – en typisk 0-0 kamp i en tam forestilling.

– Kan jo ikke være uenig i det, men vi tar med oss det positive, sa keeper Joacim Heier.

For:
* Kvik Halden tok premierepoeng for første gang på tre år.
* De rød/hvite holdt nullen for sjuende gang på rad. Lørdag slapp haldenserne til én stor sjanse på 90 min, og den blåste Lørenskog-spissen høyt over.

Og:
* Etter en svak, nesten litt stusselig, førsteomgang, viste Kvik evne til å heve seg og snu kampbildet totalt etter pause.
Det holdt nesten til seier.

Bunnsolid bakover

– En kamp vi burde vunnet. Vi hadde full kontroll bakover, og skal jo score på minst en av de to-tre fete vi skapte selv, fastslo Ole Strømsborg, som var ruvende god i stopperspann med kaptein Dardan Mehmeti.

God var også venstreback Oskar Sverrisson, som tok for seg defensivt, var sterk i duellene og involverte seg framover.

– Verken jeg eller laget fikk det til å stemme før pause, men 2. omgang er jeg fornøyd med, oppsummerte Sverrisson.

Neste kamp er NM-kampen borte mot Oppsal onsdag.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags