Jensen & Scheele AS har tegnet intensjonsavtale om salg av Mitsubishi, Renault og Dacia-forhandleren Jensen & Scheele Auto AS.

Lokale kjøpere

Kjøpere er nåværende daglig leder Ola Øyen, nåværende salgssjef Morten Didrichsen og den lokale investoren Martin Grimsrud.

Jensen & Scheele Auto AS ble etablert i 2005 som en del av konsernet Jensen & Scheele AS, og har etter dette blitt en av Norges beste Mitsubishi og Renault forhandlere.

– Jensen & Scheele Auto AS har hatt gode resultater, og det er ingen dramatikk i salget. Det har vært veldig viktig for Jensen & Scheele AS å finne de riktige kjøperne, uttaler Arne-Henning Scheele i en pressemelding.

– Det har vært helt avgjørende å få eiere som vi er sikre på at ville ta vare på de ansatte, kulturen og ikke minst kundene våre på en god måte framover. Vi er derfor særdeles komfortable med den løsning vi har fått på plass,

Ola Øyen vil fortsette som daglig leder i Jensen & Scheele Auto AS, og Morten Didrichsen fortsetter som salgssjef. Mitsubishi, Renault og Dacia-forhandleren beholder navnet Jensen & Scheele Auto AS.

 

Også Jensen & Scheele Bil AS solgt

Roger Jensen og Arne-Henning Scheele har også solgt Jensen & Scheele Bil AS. Salget omfatter en komplett Volvo-forhandler, et skadeverksted og et anlegg for salg av brukte biler.

Selskapet er kjøpt av Bilia Personbil AS som i 2017 hadde en omsetning på rundt sju milliarder kroner.

Administrerende direktør i Bilia personbil As, Frode Hebnes, er veldig fornøyd med kjøpte av Volvo-forhandleren på Sørlifeltet.

– Bilia er veldig fornøyd, men også ydmyke. Jensen & Scheele er i verdensklasse når det kommer til salgsresultater og kundetilfredshet. Dette håper vi skal smitte over på en av våre andre tolv forhandler, sier Hebnes til HA.