Jeg ble ikke egyptolog, men politikken har lagt beslag på fritiden min siden jeg var 12 år gammel.

Mye har forandret seg på 11 år, men samfunnsengasjementet er like sterkt, og jeg er mer motivert enn noen gang for å bevare, men samtidig også endre samfunnet vårt til det bedre.

I 2012 sa jeg at “Ungdom er fremtiden”, jeg er hellig overbevist om at det er ungdommen som må vise vei de neste årene. Det er ungdommen som kommer til å merke klimaforandringene hardest og det er ungdommen som må ta regningen når eldrebølgen kommer og velferdsstaten ikke lenger er bærekraftig.

Det er mye vi skal løse de neste tiårene - alt angår min generasjon og mine etterkommeres generasjoner. Nettopp derfor er det viktig med unge politikere som vet hvor skoen trykker og ikke er redd for å ta upopulære valg for vårt felles beste.

Det er et stort ansvar.

Om et drøyt år er det valg. Da har du valget mellom en uprøvd koalisjon som spenner seg fra ytterst på venstresiden til sentrum. Et uprøvd samarbeid, hvor vi ikke vet hva vi får.

Eller du kan velge en regjering som har hatt henda på rattet i 8 år. Som har navigert oss gjennom tunge og vanskelige tider med mål om at vi skal komme ut bedre og sterkere på andre siden.

Med Høyre i regjeringen har fraværet i den videregående skolen gått ned, unge får låne mer til sitt første boligkjøp og utslippene av skadelige klimagasser har gått ned.

Om partimedlemmene og velgerne vil, så ser jeg frem til å ta på meg det tunge ansvaret det er å gjøre verdenes beste land enda bedre. Jeg er klar for en innsats for Høyre og et år med valgkamp!